Подарунок від Комарова і прем'єрний випуск «Вечірнього Кварталу»: Що покаже 1+1 на День Незалежності

Телеканал розкрив подробиці ефіру в День Незалежності України.

Поділитися:

До 28-ї річниці Незалежності України, яку відзначають 24 серпня, телеканал 1+1 традиційно підготував особливі прем'єри та спецпроекти.

Так, 24 серпня о 7:00 «Сніданок з 1+1» змінить звичну студію та проведе ефір в найбільш людному місці Києва – на залізничному вокзалі. Саме звідти щодня тисячі людей починають знайомство зі столицею. Святковий випуск вестимуть четверо ведучих – Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс, Руслан Сенічкін і Людмила Барбір, які зустрічатимуть пасажирів із поїздів і вітатимуть разом країну з Днем народження.

Напередодні свята ведучі також розшукали українців, якими може пишатися країна. Авторські сюжети про них покажуть в ефірі 24 серпня.

О 8:50 і 19:30 на глядачів каналу чекатимуть масштабні святкові випуски «ТСН. Незалежність», які традиційно виходитимуть із мальовничих студій просто неба з різних куточків України. Міста, до яких завітає ТСН цього разу, поки тримають у таємниці. Але команда інтригує, що ТСН ніколи не повторюється у виборі локацій, а отже, побачити в гостях найпопулярнішу новинну програму можуть мешканці будь-якого міста. Вони стануть учасниками ефіру й наживо спостерігатимуть за видовищем.

Під час спецвипусків ТСН у День Незалежності будуть працювати одразу п’ятеро ведучих – Святослав Гринчук, Соломія Вітвіцька, Юлія Бориско, Марічка Падалко та Лідія Таран. Вони також підготували сюжети про місця в Україні, які варто відвідати, історії, які треба знати, та людей, якими українці мають пишатися. Нагадаємо, минулорічний спецвипуск ТСН до Дня Незалежності потрапив до Національного реєстру рекордів України.

Після завершення ранкового випуску ТСН о 9:30 1+1 транслюватиме в прямому ефірі Ходу Гідності з Хрещатика.

Особливий подарунок у День Незалежності підготував і найвідоміший мандрівник України – Дмитро Комаров. Об 11.15 на 1+1 вийде документальний спецпроект «Світ навиворіт. Рекордний політ». Майже десять років поспіль ведучий у програмі «Світ навиворіт» показував українцям зворотню сторону життя екзотичних країн і підкорював разом із глядачем важкодоступні куточки планети. Тепер, до 28-ї річниці Незалежності, він розкриє виворіт рідної країни.

Дмитро Комаров разом із командою легендарних льотчиків на маленькому чотиримісному літаку облетів Україну, побував у невеликих містечках, щоб показати неймовірну красу країни з висоти пташиного польоту. За три доби команда подолала понад 3 тисячі кілометрів, здійснила 33 злети, 33 посадки та відвідала 33 аеродроми.

Також о 21.30 1+1 покаже прем’єрний випуск «Вечірнього Кварталу». Оскільки зйомки проекту проходили в Одесі, на березі Чорного моря, окремі жарти будуть саме про життя місцевих мешканців та особливості їхнього спілкування.

«В одеській родині останнє слово завжди за чоловіком. І це слово: «Звичайно, люба»», – жартуватимуть актори студії «Квартал 95». Зі слів про сонячну Одесу розпочнеться й монолог Валерія Жидкова. Також телеглядачі вперше побачать на сцені «Вечірнього кварталу» нового актора Юрія Великого.

Нагадаємо, зірки каналу 1+1 знялись у надихаючому ролику та привітали країну зі святом. Серед мальовничих краєвидів ведучі розповідають про свої рідні місця. Хмельниччина, Крим, Дніпро, Чернівці, Харківщина, Івано-Франківськ, Житомирщина ‒ кожен із героїв ролику народився та виріс у різних куточках, але всіх їх об’єднує любов до своєї країни.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Тіна Кароль виконає Гімн України під час Ходи Гідності 24 серпня

Новини по темі