Тіна Кароль виконає Гімн України під час Ходи Гідності 24 серпня

Тіна Кароль виконає Гімн України під час Ходи Гідності 24 серпня | 1+1

Зірка співатиме для українців під час урочистостей на Майдані.

Поділитися:

24 серпня до Дня незалежності України в Києві відбудеться Хода Гідності. Цей захід стане альтернативою традиційному параду, що був скасований президентом Володимиром Зеленським. Режисерами урочистостей виступили Алан Бадоєв і Олена Коляденко, а честь виконати Гімн випала Тіні Кароль.

Так, в Instagram-stories співачки з'явилося відео, на якому вона репетирує відповідальний виступ:

Звучати, надихати, пишатись нашим президентом і Батьківщиною, – написала зірка.

За задумом режисерів, у центрі уваги Ходи Гідності має опинитися людина, а не техніка. «Ми відійшли від ідеї дорогих, масштабних декорацій, змістивши акценти на людей – їхні вчинки, історії й долі, про які повинна дізнатися вся країна. Найдорожчим на День незалежності буде людина – наші талановиті співвітчизники», – розповів Алан Бадоєв.

Також зазначимо, що до урочистостей приєднається електронний гурт ONUKA, який також виступатиме на Майдані Незалежності. «Для мене це велика честь. Особливо зважаючи на концепцію заходу, де людина, а не техніка, посідає центральне місце. Я сподіваюсь, що хода стане найяскравішою подією року в культурному житті України», – коментує солістка Ната Жижченко.

Фото: @onukaofficial

Крім того, до святкування будуть залучені п'ять оркестрів, українські зірки світової оперної сцени, 18 піаністів і народні артисти України.

Нагадаємо, що до Дня незалежності «Сніданок з 1+1» випустив неймовірно красивий кліп, у якому взяли участь ведучі ранкового шоу. А у свято вони зустрічатимуть гостей з усієї України на київському вокзалі. Подробиці – у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин про українських зірок читай на нашому сайті:

1. TAYANNA дала нове життя хіту «Скрябіна» (слухай кавер)

2. Син Юлії Саніної вражає схожістю з мамою (фото)

3. «Боже, як мені важко»: Дзідзьо прокоментував участь у «Танцях з зірками»

Новини по темі