Покрова Пресвятої Богородиці 2023: привітання до свята у прозі та листівках

Гарні привітання до свята Покрови Пресвятої Богородиці
Freepik

Привітання зі святом Покрови Пресвятої Богородиці у прозі та картинках.

Поділитися:

Покрова Пресвятої Богородиці — велике християнське і народне свято, яке відзначають 1 жовтня за новим церковним календарем. Раніше Покрову справляли 14 жовтня. Приурочено до церковного свята, в Україні також відзначаємо День українського козацтва та День захисників та захисниць УкраїниНині всі українці як ніколи відчувають важливість цього дня. Як привітати рідних та близьких з Покровою Пресвятої Богородиці?

Покрова Пресвятої Богородиці 2023: привітання у прозі

► Нехай Покрова духмяним жовтневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! Міцного здоров'я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях!

► На день Покрови бажаю вам найкращого: міцного здоров'я, щасливого сімейного життя та незламного духу. Нехай Мати Божа буде завжди поруч з вами. 

► Світлого та благословенного свята Покрови! Нехай Мати Божа покриває вас своєю милістю і дарує тепло та спокій.

► Зі святом Покрови! Бажаю, щоб Мати Божа захищала вас та вашу родину, оберігала від злого і несла мир і радість в кожен дім.

► На день Покрови нехай в кожному кроці вашого життя сяє світло віри, надії і любові. Благословіння Матері Божої нехай завжди буде з вами.

Покрова Пресвятої Богородиці: привітання у листівках

Листівка

Листівка

Листівка

Листівка

Фото - Freepik.com

Новини по темі