Полякова, Потап і Винник записали запальний хіт до «Скаженого весілля 2»

Оля Полякова, Потап і Олег Винник записали запальний хіт до «Скаженого Весілля 2» | 1+1

Вогняна суміш!

Поділитися:

Уже 25 грудня в українських кінотеатрах покажуть одну з найочікуваніших українських стрічок – «Скажене весілля 2». Минулого року фільм побив рекорди вітчизняного прокату: уже на третьому тижні кінопоказу він зібрав понад 40 мільйонів гривень. А саундтрек у виконанні Потапа й Олега Винника «Це найкращий день» став справжнім народним хітом.

Автором саундтреку для сиквела, як і минулого разу, став Потап – музичний продюсер обох стрічок. Пісня «Свят! Свят! Свят!» буде не менш запальною – а може, й перевершить його. Адже цьогоріч до вибухового дуету Потапа й Винника приєдналася Оля Полякова.

«Ми з Олегом хотіли повторити успіх та шукали новий колір для хітового саундтреку. Пісня виходила дуже весела й запальна, тому ми зрозуміли: нам потрібна Королева Ночі! Ось так у головній пісні об’єдналися артисти, з якими українці асоціюють свята», – розповів Потап.

Поділився враженнями й «улюбленець вовчиць» Олег Винник:

«З Потапом ще минулого року в нас склався чудовий творчий тандем. Тепер приєдналась Оля з ії гарячим темпераментом. Це цікаво, хоча й не просто. Коли збираються чоловіки – це одне. А якщо між ними з’являється жінка… Та результат сподобався всім!».

Королеві Ночі одразу сподобалася яскрава композиція:

Класна пісня, українська, запальна – все як я люблю. І компанія зібралася те що треба!

Прем’єра пісні та кліпу відбудеться 5 грудня. Цікаво, що у відео глядачі побачать ще й Юрія Горбунова – у ролі головного тамади «Скаженого весілля» Назарія Запухляка.

А як створювався довгоочікуваний сиквел – дивись у сюжеті ЖВЛ. Журналісти програми провели цілий день на зйомках фільму й дізналися багато цікавого:

Про інші музичні новинки читай на нашому сайті:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі