Пориви вітру та дощі з грозами: прогноз погоди на вихідні в Україні

Прогноз погоди на вихідні в Україні: синоптики прогнозують пориви вітру та дощі з грозами
Unsplash

Синоптики прогнозують у деяких областях пориви вітру та дощі з грозами.

Поділитися:

Найближчі вихідні вирізнятимуться доволі неоднорідною погодою. В деяких областях очікуємо дощі з грозами, подекуди буде суха погода, але сильні пориви вітру. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різкі перепади температури та дощі: прогноз погоди на жовтень

Сьогодні, 6 жовтня, на Лівобережжі України невеликі дощі, на півдні подекуди з грозами; на решті території без опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, у північно-східних та східних областях місцями пориви 15-20 м/с. Температура 14-19°, на півдні країни до 23°; на високогір'ї Карпат 9-14°.

7 жовтня переважно без опадів, лише на Волині та Рівненщині вночі місцями невеликий дощ, у північній та північно-східній частині країни вдень невеликі та помірні дощі; вранці та вдень в більшості областей пориви південно-західного вітру 17-22 м/с; температура вночі 3-10° тепла, вдень 14-20°, на Закарпатті, Прикарпатті та у південній частині до 23°.

8 жовтня часом дощі, в Карпатах з мокрим снігом; температура вночі та вдень 6-13°, в Каратах 1-6° тепла, вдень на півдні країни 15-20°.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою буде цьогорічна зима: прогноз погоди та що таке полярний вихор

9 жовтня без істотних опадів; температура вночі 1-8° тепла, в Україні, крім півдня, на поверхні ґрунту, в Карпатах і у повітрі заморозки 0-5°, температура вдень 6-11° тепла, у південній частині до 14°.

Дивіться прогноз погоди на сьогодні:

Новини по темі