Потап розповів про роботу з платиновим складом тренерів "Голосу країни" (ФОТО)

Потап розповів про роботу з платиновим складом тренерів "Голосу країни" (ФОТО)

Щойно у Києві завершилися зйомки "вибору наосліп" шостого сезону вокального шоу "Голос країни".

Поділитися:

Щойно у Києві завершилися зйомки "вибору наосліп" шостого сезону вокального шоу "Голос країни". Платинова четвірка тренерів – Святослав Вакарчук, Тіна Кароль, Потап та Іван Дорн - серед 150 претендентів обрали у свої команди найпотужніших вокалістів країни, які боротимуться за перемогу у проекті.

"КП в Україні" побували за лаштунками "Голосу країни" та у свіжому номері газети розповіли своїм читачам подробиці знімань.

Так, Святослав Вакарчук у перервах між виступами учасників співав "Ніч яка місячна", розповідав про своє навчання у Америці та просив глядачів берегти себе, адже на вулиці ожеледиця. Іван Дорн прямо у своєму червоному кріслі писав новий трек на маленькому синтезаторі, а одного з учасників-іменинників навіть 23 рази посмикав за вуха.

Окрім того, у ексклюзивному інтерв'ю виданню зірковий тренер Потап поділився своїми враженнями від роботи у новому складі наставників шоу:

"Знаєте, Дорна я розумію набагато краще, ніж інших суддів. Щоб він не нервував і не замикався в собі, підказую новачкові - адже в минулому році і сам був на його місці".

А ось щодо того, чи планує тренер взяти реванш у Тіни Кароль, яка перемогла у минулому сезоні Голосу країни та Голос.Діти, Потап сказав наступне:

"Тіну Кароль обожнюють люди, у неї крутий авторитет. Не те щоб я відмовлюся від боротьби - адже я спортсмен по суті і переможець за змістом. Буду боротися!"

Також Потап розповів, чи часто його викликає директор школи, у якій вчиться 7-річний син, та з ким маленький Андрій ходить на подвійні побачення.

До речі, відтепер видання "Комсомольская правда" буде виходити під назвою "КП в Україні" згідно з законом про декомунізацію.

Новини по темі