Потепління в жовтні: коли очікувати гарної погоди в Україні

 Осінь 2023: коли в Україні знову потеплішає
Unsplash

Коли погода в Україні стане теплішою: прогноз.

Поділитися:

По всій Україні вже відчутні осінні холоди. Літа вже не повернеш, проте синоптики прогнозують тимчасове потепління у жовтні. На початку місяця варто очікувати теплу вологу погоду, подекуди температура становитиме +22 градуси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні випав перший сніг: де очікувати заморозки цього тижня

Коли очікувати потепління в Україні: прогноз погоди на тиждень

Погода 11 жовтня

Як повідомляє Укргідрометцентр, підвищення температури варто очікувати від середини тижня. У середу 11 жовтня Україна опадів не очікують, а показники стовпчики термометрів піднімуться до +15 градусів, на півдні та Закарпатті — від +12 до +17 градусів.

Погода 12 жовтня

Більше тепла варто очікувати у четвер 12 жовтня. Мінімальна температура повітря вночі коливатиметься від +6 до +11 градусів, в східних регіонах буде від +5 до 0 градусів. Вдень очікується підвищення температури повітря до +16 до +22 градусів.

Погода 13 жовтня

Трохи холодніше стане в п'ятницю 13 жовтня. Помірні опади можливі на Лівобережжі та у Криму. Нічна температура повітря буде в межах +7 до +12 градусів, а денна температура очікується від +13 до +18 градусів.

Погода 14 жовтня

У суботу 14 жовтня денна температура повітря знову стане вищою. Середній показник становитиме від +15 до +20 градусів, опадів не передбачено.

Погода 15 жовтня

Неділя 15 жовтня також буде теплою. Можливі невеликі дощі в окремих західних та північних регіонах. Мінімальна нічна температура повітря становитиме від +7 до +12 градусів, а максимальна денна температура очікується в межах +17 до +22 градусів.

Новини по темі