Повня у грудні: гороскоп для всіх знаків зодіаку від відомої астрологині

Повня у грудні 2022: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл
freepik.com

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Повного місяця 8 грудня?

Поділитися:

8 грудня настає Повня — місяць набуває своєї максимальної фази та енергії переповнюватимуть простір. Чому варто бути дуже обережними зі своїми бажаннями, які існують перестороги та чого чекати від дня Повного місяця усім знакам зодіаку, розповідає відома астрологиня. Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повню від відомої астрологині Анжели Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар на грудень 2022: сприятливі та несприятливі дні для справ

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повний місяць 8 грудня

Гороскоп на Повню для Овна 

8 грудня буде Повний Місяць. Вона буде поєднуватися з Марсом у 3 домі. Це буде кульмінація - ви точно кудись поїдете, або повернетеся додому, купите якісь квитки, будете подорожувати, закінчите навчання, завершите переговори, отримаєте відповіді на свої питання. Або це буде емоційний день, можливі конфлікти.

Гороскоп на Повню для Тільця

8 грудня - Повний Місяць у вашому 2 домі грошей. Повний Місяць - символізує кульмінацію. Наприклад, завершення фінансової історії. Місяць з'єднується з ретроградним Марсом. Марс показує, куди ми докладаємо найбільше енергії. Ретроградність вказує на минуле. Тобто вам потрібно закінчити справу, пов'язану саме з грошима. 

Гороскоп на Повню для Близнюків

8 грудня буде Повний місяць у вашому знаку у поєднанні з Марсом, тому потрібно буде завершити усі справи. Повний місяць символізує увагу до вас, ви можете стати популярною, ви будете у центрі уваги. Коли Місяць об’єднується з Марсом - це буде кульмінація, завершення справи, вашого минулого життя, кінець стосунків або партнерства або повернення до чогось. Його сильніше відчують ті, в кого асцендент у 16 градусі, а також ті в кого день народження 7-8 червня. Ви можете змінити імідж, фігуру - і це помітять усі.

Гороскоп на Повню для Рака

8 грудня Повний місяць у 12 будинку, точне поєднання Місяця та Марса: особисте життя, таємниці, зміна професії, роботи, звільнення від обов'язків, боргів. 

Гороскоп на Повню для Лева 

8 грудня Повний місяць у 11 будинку, аспект до Марса. Відбудеться щось соціальне та колективне, можлива сварка, новина про народження дитини, скандальна популярність, кінець участі в якомусь колективі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на грудень 2022 для всіх знаків зодіаку по днях від знаменитої астрологині

Гороскоп на Повню для Діви

8 грудня буде Повний Місяць у 10 домі, де Марс і сектор роботи та професії. Якщо ви чогось бажаєте в плані кар'єри, все збудеться. Також ви зрозумієте, чого ви хочете у професійній діяльності. Також це добре для популярності. Ви будете у центрі уваги. До того ж це може бути новина про переїзд, новина про материнство або про вашу маму.

Гороскоп на Повню для Терезів

8 грудня Повний місяць у 9 будинку у поєднанні з ретроградним Марсом. Все, що пов'язане із закордоном, поїздками, подорожами, іноземцями. Будинок пошуку сенсу життя, віри та переконань. Відбудеться кульмінація чи ухвалення рішення. Може, ви купите квитки і поїдете або укласти конракт, посвідку на проживання, громадянство. Найсильніше відчують Повня ті, у кого акцсендент у 16 ​​градусах Терезів або з 13 по 19 градусів Терезів, а також народжені з 7 по 13 жовтня.

Гороскоп на Повню для Скорпіона 

8 грудня Повний місяць у 8 будинку гороскопа віщує завершення процесів та отримання результатів. На вас чекає трансформація та зміни в собі. Також варто бути обережними цього дня, краще провести день у спокої. 

Гороскоп на Повню для Стрільця

8 грудня Повний місяць у вашому 7 будинку гороскопу: партнери, чоловік, дружина, всі відносини та ділові партнери, клієнти. в день Місяць поєднується з ретроградним Марсом. Ви дізнаєтеся щось про свого партнера, можуть відкритися таємниці. Можливі конфлікти. Вас важко буде домовитися. Партнери можуть тягнути із прийняттям рішень. 

Гороскоп на Повню для Козерога

8 грудня Повний місяць у 6 будинку роботи та здоров'я. Там знаходиться і ретроградний Марс. Він може дати вам прояснення ситуації щодо роботи, клієнтів, бізнесу. Ви можете вирішити закрити бізнес. Повний місяць часто ставить останню точку. У вас можуть бути нові інсайти, змінити керівництво або повернутися на старе місце роботи.

Гороскоп на Повню для Водолія

8 грудня Повний місяць в 5 будинку в точному поєднанні з ретро Марсом. Про вас може згадати хтось із ваших колишніх. Можливий роман чи закоханість. Є шанс зайнятися творчістю, отримати натхнення та вирушити у відпустку. 

Гороскоп на Повню для Риб

8 грудня - Повний місяць. Час закінчувати, переробляти. Ремонт, переїзд, може вдома хтось тимчасово мешкає, може гості чи ви тимчасово кудись поїдете. А повний місяць прояснить ситуація. Можливо стосуватиметься місця, де народилися, ситуація у мами, мінятимете прізвище. Угоди купівлі-продажу, може, доведеться знизити ціну. 

Новини по темі