Повний місяць 27 грудня змінить життя цих трьох знаків зодіаку

Знаки зодіаку, життя яких змінить Повний місяць
Freepik

Цим знакам зодіаку прогнозують зміни у житті під впливом Повного місяця.

Поділитися:

Повний місяць 27 грудня принесе зміни в життя цим трьом знакам зодіаку. Чого очікувати у цей період та до яких порад варто прислухатися, розповіла відома астрологиня Анжела Перл.

Водолії

Повний Місяць пройде у вашому 6 домі гороскопа, що пов'язаний з роботою, здоров'ям, режимом і повсякденним життям. У цей період вам варто звернути увагу на ваші обов'язки. Якесь питання в одній із цих сфер отримає кульмінацію. Визначте свої цілі та завдання на майбутнє. Складіть план дій для їх досягнення. Будьте готові до змін і не забувайте про здоров'я.

Стрільці

Повня завершує місячний цикл у 8 домі грошей. У цей період вас можуть очікувати додаткові джерела доходу, ви отримаєте спадщину або подарунок. Ретельно обміркуйте всі фінансові рішення, які ви приймаєте в цей період.

Діви

Повня завершує місячний цикл у 11 домі майбутнього і мрій. У цей період ви чітко побачите власні плани, знатимете напевно, чого хочете. У дружніх стосунках станеться кульмінація: примирення або сварка. Не бійтеся просити допомоги від інших та будьте відкриті для нових можливостей.

Святкова закуска Ялинка, дивіться рецепт у "Сніданку з 1+1",  що виходить по буднях з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна":

Новини по темі