Повний місяць у березні: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на Повний місяць 7 березня
Pixabay

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Повного місяця 7 березня?

Поділитися:

7 березня настає Повня — місяць набуває своєї максимальної фази та енергії переповнюватимуть простір. Чому варто бути дуже обережними зі своїми бажаннями, які існують перестороги та чого чекати від дня Повного місяця усім знакам зодіаку, розповідає відома астрологиня. Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повню 7 березня від відомої астрологині Анжели Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар на березень 2023: сприятливі та несприятливі дні першого місяця весни

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повний місяць 7 березня

Гороскоп на Повню Овен

7 березня — Повний місяць у 6 будинку (будинок здоров'я, звичок, режиму, рутини, роботи, розв'язання проблем, тварини). Можливо, доведеться змінити свої звички. Діє 10 днів щонайменше з 7 по 17.

Гороскоп на Повню Телець

7 березня Повня в 5 будинку. Це ще брак, але коли ви вже на високих вібраціях. Прийде успіх у бізнесі. Якщо у вас романтичні стосунки з одруженими людьми, то повний місяць відкриє вашу таємницю. 7 березня Тільці зможуть змінити життя так, щоб воно їм подобалося і приносило радість та задоволення.

Гороскоп на Повню Близнюки

7 березня повний місяць у 4 будинку. Висвітить те, що відбувається у сім'ї, вдома. Якість питання, пов'язані з мамою і татом. Також це підсвічує питання місця проживання, Батьківщини.

Гороскоп на Повню Рак

7 березня — Повний місяць у 3 будинку переїзду та поїздок недалеко та ненадовго, автомобілі, машини продаж, родичі та зустрічі з ними, завершення курсів, здобуття навичок, ліцензій, сертифікатів, переговори якщо щось триває півроку — то закінчиться зараз, купівля техніки.

Гороскоп на Повню Лев

7 березня — Повний місяць у 2 будинку грошей, тема фінансів у першій половині березня важлива, отримання грошей. По Повні — це доходи, які очікували, зарплата або допомога, ви ростете в ціні або оцінюєте щось, купівля, продаж нерухомості, зміна джерела доходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на березень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від Анжели Перл

Гороскоп на Повню Діва

7 березня Повний місяць у вашому знаку, в 1-му будинку гороскопа. Ви прийдете якесь рішення, або ви помітите, ви будете в центрі уваги. Можливо, у вас буде якась вистава, жива трансляція в цей день. Ви можете змінити стиль, перефарбувати волосся, придбати нові наряди, або, можливо, ви щось зробите з обличчям. Ви можете змінити своє прізвище, паспорт. Змінити офіційний статус.

Гороскоп на Повню Терези

7 Березня — Повний місяць у 12 будинку (завершення якихось справ, проєктів). Відкриття таємниць або справи з переїздом (документи, імміграція тощо). Ізоляція (курс езотерики можливий чи сон насниться знаковий), чи відпочиваєте, медитуєте в готелі.

Гороскоп на Повню Скорпіон

7 березня — Повний місяць у вашому 11 будинку — будинок друзів, розвитку. Підсвітить питання, пов'язані з 11 будинком. Також це спілкування та соціальні мережі. Складіть завчасно план розвитку для соціальних мереж та починайте його виконувати.

Гороскоп на Повню Стрілець

7 березня — Повня в 10 будинку гороскопа (досягненнями, батька чи мами). Ціль. Досягнення, до яких ви йдете. Повний місяць може завершити ваш цикл роботи. Можете звільнитися чи зміните сферу роботи, посаду. Також можлива популярність. Статус: ви побачите, який у вас статус; шлюб, можливе розлучення.

Гороскоп на Повню Козеріг

7 березня повний місяць у 9-му будинку гороскопа: Будинок удачі та удача, і все, що далеко. Це далекі країни, далекі землі. Це все, що іноземні іноземні. Тож може бути завершення, отримання візи, подорожей, перетинання кордону. Отримання паспорта, зустрічі з іноземцем. Це також може бути судові справи. 9 -й будинок відповідає за публікації. Можливо, ваша книга буде опублікована. Можна отримати вищу освіту, захищати диплом. 

Гороскоп на Повню Водолій

7 березня повний місяць у 8 будинку фінансів. 8 будинок це чужі гроші або не зароблені (держдопомога, аліменти, спадщина, оплата податків, страховки, загалом гроші, поділ майна, спільні гроші з партнером). Відкриється таємниця. Також це гроші чоловіка чи дружини. 8 будинок - будинок криз, те, що неможливо передбачити. Незаплановані витрати. 8 будинок — будинок психології, таємниць, езотерики. Також це будинок інтиму, близькості. Ви можете розлучатися з близьким, побачити в іншому світлі. Може, навпаки, почнуться нові близькі відносини.

Гороскоп на Повню Риби

7 березня Повня в секторі партнерства та відносин (7 сектор). Ця повня буде відчуватися весь рік. Сильніше відчують ті, хто народився із 4-10 березня. Висвічує інших людей, як вони ставляться до нас, як ми до себе ставимося. Висвітиться тема особистих кордонів. Все, що стосується шлюбу та розлучення. Можливе завершення відносин. Угода. Відкриті вороги, їх можна побачити. Конкуренція є відкритою. Сильніше відчують ті, хто з 4-10 березня народився. Повний місяць завершує цикл, це як кульмінація (захист диплома, народження дитини після тривалого планування, перехід на наступний рівень відносин.

Новини по темі