Детальний гороскоп на березень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від Анжели Перл

Гороскоп на березень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від Анжели Перл

Анжела Перл дала детальний астрологічний прогноз на березень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях.

Поділитися:

Гороскоп від Анжели Перл є одним із найочікуваніших астропрогнозів на кожний місяць. Ми переглянули гороскоп для всіх знаків зодіаку на березень 2023, які склала Анжела Перл і коротко законспектували. Отже, гороскоп на березень 2023 для всіх знаків зодіаку розповість, чого чекати віз зірок цього місяця.

ГОРОСКОП ДЛЯ ВСІХ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ НА БЕРЕЗЕНЬ 2023 ВІД АНЖЕЛИ ПЕРЛ

Гороскоп на березень 2023: Овен

Венера з Юпітером у знаку Овна у перші три дні березня. Може бути складання іспиту та вступ - легко! З візами, еміграція, знайомство чи шлюб із іноземцями, вагітність чи народження дитини. З'єднання благополуччя та достатку.
3 березня - Меркурій змінює знак, входить у 12 будинок (будинок далеких земель, ізоляція або фокусування на чомусь).
7 березня - Повний місяць у 6 будинку (будинок здоров'я, звичок, режиму, рутини, роботи, вирішення проблем, тварини). Можливо, доведеться змінити свої звички. Діє 10 днів щонайменше з 7 по 17.
8 березня – Сатурн переходить із 11 будинку о 12 до 2026 року. Може дати еміграцію, але може затягтися на 3 роки, як у Анжели; період підготовки до чогось, можливо час захоплення езотерикою, гіпнозом, психологією; може бути дуже багато роботи на самоті, не підводячи голови; будинок благодійності. Відбудеться велике життєве зрушення.
Перші 17 днів Венера у знаку Овна (робить вас гарними, привабливими). Після 17 березня входить до 2 будинку гороскопу, може зрости самооцінка, дохід, приємна фінансова ситуація.
20 березня – Меркурій входить у знак Овна.
21 березня - Сонце входить на знак Овна (Місяць теж у знаку Овна) з'єднання в 1 градусі - Молодий місяць - новий цикл для Овнів (можлива нова людина, нова робота, нова роль і т.д.). Дуже сильний Молодий місяць особливо для тих, хто народився в березні або тих, у кого асцендент з 0 до 3 градусів.
Новий цикл затемнень у Овні у квітні, вони змінюють життя. Почнуться зміни, які якісно змінять життя.
24 березня відбудеться грандіозна подія – Плутон, який 15 років був у 10 будинку (почався у 2008 році), переходить до 11 будинку гороскопу (нові друзі, нове оточення, нове місце проживання, нові плани). Увійде аж на 20 років.
26 березня - Марс переходить до 4 будинку гороскопа (отримання ліцензії, сертифіката). Можливий переїзд, ремонт квартири/будинки, угоди з нерухомості.
Юпітер весь місяць пробуде у знаку Овна. Це обіцяє вам везіння.
З'єднання Венери та Урану у 2 будинку (поворот подій).

Гороскоп на березень 2023: Тілець

1-2 березня Венера та Юпітер з'єднаються у 12 будинку. Тільцям найкраще присвятити відпочинку, сходити в спа-салон, на массаж, поїхати до санаторію, провести час із коханою людиною.
3 березня Меркурій змінює знак і входить до 11-го будинку - сектор друзів, груп, колективів, команд. Чекайте на важливий дзвінок або повідомлення, також може відбутися цікаве знайомство. Крім того, багато Тельців зроблять крок до своєї мети та виконання мрії.
7 березня Повня в 5 будинку. Це ще брак, але коли ви вже на високих вібраціях. Прийде успіх у бізнесі. Якщо у вас романтичні стосунки з одруженими людьми, то повний місяць відкриє вашу таємницю. 7 березня Тільці зможуть змінити життя так, щоб воно їм подобалося і приносило радість та задоволення.
8 березня Сатурн – планета, яка останні три роки змушувала вас чогось досягати, переходить до 11-го будинку гороскопу. Це сектор, який відповідає за групи людей, колективи, організації. Ви станете частиною якоїсь організації або у вас з'явиться повністю нова мета, мрія. Сатурн у найближчі три роки поміняє ваше коло друзів, залишаться тільки найстаріші та перевірені. З'являться однодумці та буде складено план дій на майбутнє.
17 березня Венера перетворюється на ваш знак. Ви залучатимете до себе любов, гроші, подарунки.
20 березня Меркурій переходить до 12-го будинку.
21 березня туди також перейде і Сонце, а також і Місяць і буде Молодий місяць. Молодий місяць у 12 будинку. Найближчі два тижні ви або поїдете, або подасте документи на імміграцію. Можлива подорож за кордон. Можливий початок роботи з психологом.
24 березня Плутон переходить з 9 до 10 будинку. Ця планета управляє вашим домом, шлюбом, партнерством, стосунками. Плутон входить у ваш 10 будинок гороскопу, це сектор кар'єри, роботи, ролі у цьому світі. Статус змінюватиметься, може статися укладення або розірвання шлюбу, зміниться посада, ви відкриєте свій бізнес, візьмете на себе більше відповідальності. Все, що відбуватиметься у житті після 24 березня – це події на найближчі двадцять років”.
26 березня Марс переходить у 3 будинок. Тельці стануть сміливішими і зроблять щось, на що не наважувалися чи боялися, що нічого не вийде. Це може бути подорож, переїзд, подорож, реалізація нових ідей. З'явиться можливість отримати роботу чи підвищити рівень доходу.

Гороскоп на березень 2023: Близнюки

1-3 березня Венера з'єднання юпітер в 11 будинку друзів, знайомство, групи людей. Кроки до виконання мрії
3 березня меркурій у 10 будинок входить. Повідомлення про начальство, роботу, статус
7 березня повний місяць у 4 будинку. Висвітить те, що відбувається у сім'ї, вдома. Мама і тато
8 березня сатурн після 3 років у 9 будинку входить до 10 будинку. Сатурн – перешкода чи серйозне планування. 10 будинок досягнень, статусу, роботи. Сатурн змінить і дасть більше відповідальності. Може змінитися статус.
17 березня Венера до 12-го будинку входить. Будинок відпочинку, самопізнання. Таємні зустрічі, стосунки. Хороша новина здалеку, від тих, хто перебуває в ізоляції.
20 березня меркурій у 11 будинок. Зустріч із подругою, змагання, святкування у групі. Інтернет.
Місяць та сонце 21 березня входять до 11 будинку. Нова група, компанія. Щось нове. Нова творчість, новий хист. Організація чогось. Нове джерело прибутку. Соц мережі.
24 березня - 12 червня плутон входить до 9 будинку, після 8-го будинку, в якому був 15 років. Закінчується фінансове навантаження. Звільнення від залежностей, психологічних проблем. Плутон змінюватиме 9 будинок, повністю змінить уявлення про світ, прояв себе у світі, зміну менталітету, можете стати популярними. Сектор мрії та везіння може глобально привезти.
26 березня марс змінює знак із близнюків, де був 7 місяців, тиснув, змушував переробляти, переглядати. Входить до 2 будинку доходів, цінностей, роботи. Дасть енергії для роботи, дасть нові ресурси, гарне самопочуття.
30-31 березня з'єднання Венери з ворогом у 12 будинку. Несподіваний поворот, зустріч, знайомство з іноземцем, несподіванка у стосунках, несподівані гроші, подорож.

Гороскоп на березень 2023: Рак

2 березня з'єднання Венера + Юпітер у 10 будинку досягнень, найвищий будинок гороскопу – цілі, отримаєте те, що хотіли, бажання здійсниться, галочка поставлена – досягла, змогла. Хороший бонус, клієнт, замовлення, премія, новина про посаду, підвищення, доходи, організації, бізнес, робота, статус – заручини, народження дитини
3 березня - Меркурій входить до 9 будинку бажань, подорожі, закордон, новини здалеку, документи, візи, паспорти, переїзд
7 березня - Повний місяць у 3 будинку переїзду та поїздок недалеко та ненадовго, автомобілі, машини продаж, родичі та зустрічі з ними, завершення курсів, здобуття навичок, ліцензій, сертифікатів, переговори якщо щось триває півроку - то закінчиться зараз, купівля техніки
8 березня – Сатурн переходить у 9 будинок. 3 роки був з весни 2020 року був у 8 будинку у сфері фінансів та заморожував вклади, інвестиції, поділ майна / загальних грошей, інтим мінімальний, відсутність відносин, розставання на 3 роки до лютого 2026 року. або робота з іншими країнами чи викладання, але серйозне, потрібно виконувати вчасно, велике навантаження, публікації книги, переїзд, у Раків Сатурн символізує шлюб - зустріч серйозної людини, іноземця, що живе за кордоном; судові справи - триватимуть довго
17 березня - Венера в 11 будинку - будинок бажань, мрія, чого ми хочемо, карта бажань - потрібно чітко уявляти, чого хочеш, т.к. Венера може це дати. 11 будинок - друзі, коло однодумців, по Венері - жіноче коло, станете частиною команди по роботі або якийсь чат, спорт, танці та ін. Інтернет - соцмережі, відкриття онлайн бізнесу - все вийде після 17 березня
20 березня – Меркурій – 10 будинок, туди ж, де і Юпітер. Новини про кар'єру, роботу, професію, керівництво, керівництво
21 березня – Сонце та Місяць – 10 будинок, приєднуються до інших планет, у найвищому секторі гороскопу.
21 березня - Молодий місяць у 10 будинку, фонтан енергії - впевненість, що все вийде, разом з іншими планетами, з 21 по 31 березня - чудовий щасливий час для професії, кар'єри, роботи. Особливо Раки асц. 11-18 градус день народження 3-13 липня, Юпітер робить аспект до Сонця, зміниться статус на вищий або той, який хочете.
24 березня - Плутон буде у 8-му будинку. 15 років був у 7 будинку в секторі шлюбу з 2008 року, планета тиску та контролю – робочі відносини важкі, або відносини з партнером. З 24 березня по 12 червня - пробний період, покаже, як це може бути, стоятиме на кордоні цих будинків до листопада 2024 року, перехідний період, а потім на 20 років Плутон у 8 будинку грошей і трансформуватиме фінанси, загальні гроші. Плутон збільшує, дає спадщину, у цьому житті у сфері відносин вже більше не з'явиться, Плутон вміє тиснути, давати складних партнерів чи не давати взагалі, не вдавалося зустріти свою людину чи невдалий шлюб – це залишиться у минулому назавжди, може абсолютно трансформуватися коло спілкування, будете притягувати інших людей у своє життя.
26 березня Марс входить у 1 будинок, на знак Раку. Останні 7 місяців був у 12 будинку – очікування, фокусування на чомусь, пошук інформації чи ізоляція, лікарні, полон. Добре програвався, якщо займалися езотерикою, медитаціями, регресії. Тепер приносить сміливість, сили, можна діяти, зняті обмеження
30-31 березня З'єднання Венери та Урану в 11 будинку бажань та друзів - несподівана зустріч або знайомства, або онлайн продажу/знайомство, запрошення на весілля чи гості.

Гороскоп на березень 2023: Лев

1-2 березня - З'єднання Юпітер і Венера в 9 будинку везіння та удачі: поїздки, подорожі, закордон, знайомство з іноземцем, кохання та достаток, як фінансове, так і відносне, можна зустріти кохання, краса.
3 березня - Меркурій у 8 будинку грошей, фінансів, інвестицій, лист від податкової або перевірка, зарплата чоловіка чи державні гроші.
7 березня - Повний місяць у 2 будинку грошей, тема фінансів у першій половині березня важлива, отримання грошей - по повню, доходи, які очікували, зарплата або допомога, ви ростете в ціні або оцінюєте щось, купівля, продаж нерухомості, зміна джерела доходу.
8 березня – Сатурн – 8 будинок фінансів до 2026 року. З весни 2020 цілих 3 роки був у 7 будинку стосунків та шлюбу, хтось серйозно і надовго вийшов заміж, хтось розлучився, Сатурн розриває стосунки із тріщиною чи проблемами. Перший тиждень до та після 8 березня може закінчуватися співпраця чи партнерство, розрив ділового контракту чи розлучення, або навпаки отримаєте пропозицію руки та серця. Тепер у 8 будинку Сатурн вимагатиме фінансового планування, нова податкова система, довгих інвестицій, коли дивіденди лише через кілька років або судові процеси на 3 роки, може прибрати джерело доходу – чоловік/батьки можуть перестати утримувати. Сатурн - планета роботи, грошей не поменшає, але доведеться їх заробляти - наприклад, робити самому, а не в партнерстві; Сатурн - лід і холод, заморожування активів та ін. Робота над своїми емоціями, відвідування психолога, а також скорочення інтиму.
17 березня - Венера - 10 будинок гороскопу, кар'єра, професія, робота, бізнес - гроші та хороші новини, можливо жінка-начальник, статус - пропозиція руки та серця
20 березня - Меркурій - 9 будинок - інформація про переїзд, документи, візи, подорожі.
21 березня - Сонце і Місяць - 9 будинок, приєднується до Меркурія, Молодий місяць у 9 будинку - початок нової історії, зелене світло, початок освіти, викладання, судового процесу, юридичні документи, публікації, популярність, глобальність, на всі країни світу. Юпітер також у 9 будинку посилюватиме. Особливо відчують Леви асц. 11-18 градус або д.р.3-14 серпня.
24 березня – Плутон – 7 будинок відносин. Був 15 років з 2008 року у 6 будинку зобов'язань режиму, утримання родичів, багато боргів, відповідальності, роботи, здоров'я та хвороб, хронічних захворювань. Стоятиме на кордоні 7 і 6 вдома до 12 червня і покаже майбутнє - як може бути, можливо звільнення або втрати, але це на краще, кардинальні зміни. Повністю вийде з 6 будинку в листопаді 2024 року. У 7 будинку Плутон трансформуватиме відносини наступні 20 років. Шлюб надовго чи розставання, закінчаться стосунки, які руйнують. Плутон перевірятиме, щоб ви знали собі ціну і не дозволяли себе контролювати, обмежувати і т.д.
26 березня – Марс – 12 будинок. Останні 7 місяців був у 11 будинку в секторі друзів, однодумців, кола спілкування, активність у соцмережах чи конфлікти з подругами, чи прописували план та цілі, були у групі однодумців. Тепер Марс відповідає за все, що далеко – ретрити, усамітнення, міграції, лікування, клініки, операції. Львів Марс керує 9 будинком подорожей і входить до 12 будинку далеких земель. Навчання, пошук стародавньої інформації, поїздки, пов'язані з релігією чи інтересами, курс медитацій чи регресія, вивчення минулих життів.
30-31 березня - З'єднання Венери та Урану у 10 будинку. Венера керує у Львові 10 будинком статусу, а Уран керує 7 будинком шлюбу. Щось змінить статус цього тижня - зустріч когось, пропозиція руки і серця, переїзд до коханого або розлучення, а також партнерські відносини на роботі - зміна роботи, пропозиція по роботі

Гороскоп на березень 2023: Діва

1-3 березня Венера та Юпітер з'єднуватимуться у вашому 8 Будинку фінансів. Супер дні, пов'язані з фінансами. Повинно бути приплив грошей або гроші, які ви очікували: від інвестицій, чиїсь допомоги, або це ваш загальний бюджет, загальні фінанси з чоловіком, допомога з боку держави. Це не зароблені гроші.
3 березня Меркурій змінює знак і входить у ваш 7 -й будинок. Питання, пов'язані з документами, переговорами. Може бути повідомлення від ваших друзів чи клієнтів. Інші люди, організації, робота.
7 березня повний місяць у вашому знаку, в 1 -му будинку гороскопа. Ви прийдете якесь рішення, або ви помітите, ви будете в центрі уваги. Можливо, у вас буде якась вистава, жива трансляція в цей день. Ви можете змінити стиль, перефарбувати волосся, придбати нові наряди, або, можливо, ви щось зробите з обличчям. Ви можете змінити своє прізвище, паспорт. Змінити офіційний статус.
8 березня Сатурн є частиною вашого 7 -го будинку гороскопа. Сатурн був три роки у вашому секторі роботи, обов'язки. Тепер ти почуватимешся набагато краще. Сатурн заходить у 7 -й будинок відносин, шлюб. Три роки дівчата матимуть плями з Вади. Повинен бути одружений розумно. Йдеться також про ділові відносини. Сатурн у вашому гороскопі працює 5 дітей. Він може принести вам дітей, відповідальність за дітей. У вас може бути більше дітей.
17 березня Венера включена у ваш 9 -й будинок гороскопа, будинок за кордоном та іноземних землях. Це будинок удачі та будинок мрій про мрії. Ви можете отримати гроші, подарунки з -за кордону.
20 березня Меркурій включений у ваш 8 Будинок фінансів. Деякі фінансові новини, документи можуть бути пов'язані з фінансами, спадщиною, страхуванням, податками. Оформлення документів,
21 березня сонце входить у 8 -й будинок. Місяць також потрапляє туди. Юпітер, Меркурій, Місяць і Сонце збираються там. У 8 -му будинку у вас буде молодий місяць. 8 -й будинок, як правило, не про зароблені гроші, а про ті, які ми отримуємо через куг. Гроші її чоловіка, батьків. Гроші від держави. Молодик - це завжди про нові - інвестиції, нові можливості.
Плутону було 15 років у вашому 5 -му будинку, і тепер він не підкоряється 6 -му гороскопу О О. Поки що Ремія, але він встигне принести нову енергію, спробуйте. У 6 -му будинку у вас 20 років.
26 березня Марс включений до вашого 11 -го. Це друзі, організації, команда, наші бажання.
30-31 Венера та Уран з'єднуватимуться у вашому 9-му будинку. Удачі чекає на вас, якийсь сюрприз.

Гороскоп на березень 2023: Терези

1-3 Березня - з'єднання Венери та Юпітера в 7 будинку кохання - зустріч, знайомство, пропозиція руки та серця. Якщо ви вільні, висока ймовірність когось зустріти, або для тих, хто вже у відносинах, перейдете на новий рівень (покупки важливі, виграш у суді, укладання контракту).
3 Березня-Меркурій входить до 6 будинку роботи. Співбесіди, наймати когось, інформація з роботою. Також будинок здоров'я, скільки енергії віддаєте та отримуєте (можливий дзвіночок по здоров'ю і ви відвідаєте лікаря).
7 Березня - Повний місяць у 12 будинку (завершення якихось справ, проектів). Відкриття таємниць або справи з переїздом (документи, імміграція тощо). Ізоляція (курс езотерики можливий чи сон наснитися значний), чи відпочиваєте, медитуєте в готелі.
8 Березня - Сатурн, три роки був у 5 будинку, секторі дітей, творчості, любові (або три роки намагалися щось поміняти, планеті протверезіння). Зараз Сатурн йде в 6 будинок і вчить як піклуватися про себе до лютого 2026 року (символізує кістки, суглоби, зуби і тд, час цим зайнятися, звернути увагу). Сатурн у 6 будинку - це дуже багато роботи, особливо якщо на себе працюєте (дотримуйтесь режиму, будьте обережні зі здоров'ям!). Можете також змінити сферу роботи.
17 Березня - Венера входить у 8 будинок, любов і гроші (а з 1-17 вона в нашому 7 будинку кохання, партнерства та відносин, з усіма добрі відносини). Прибуток часто не за роботу, а гроші від держави, аліменти, подарунки, від чоловіка тощо. 8 будинок близькості, 17 Березня з кимось зблизьтеся, довіритеся або до психотерапевта, психологу можливо запишетеся
20 Березня - Меркурій входить до 7-го будинку - тема відносин. Побачення, навіть ділові. Сонце та Місяць входять до цього ж будинку 21 Березня і з'явиться нова енергія.
21 Березня - Сонце входить у цей же 7 будинок і нове джерело енергій у сфері партнерства та в особистих та в ділових (підпишіть контракт тощо). У тих, чий асц від 0 до 5 градусів Терезів або хто народився з 22 по 27 вересня, сильніше відчуєте цей Молодий місяць, прям потрібно співпрацювати в цей час. 7 будинок це ще й публіка, можливо ви виступатимете перед кимось, набиратимете студентів, учнів.
24 Березня - Плутон змінює знак, 15 років був у 4 будинку сім'ї. Створення сім'ї, нерухомості, переїзду, може, будували будинок або кредит виплачували, щось змінювалося весь цей час. Зараз він йде з 4-х будинків і знову змінюватиметься ситуація в сім'ї, особливо з батьками (зокрема з мамою). Переїзд чи заміж виходить, що дуже змінить її життя.
З 24 Березня – 12 Червня – Плутон переходить у 5 будинок. Планета повільна, але вже покаже вам, що буде в найближчі роки. До листопада 2024 року і залишиться там на 25 років. Змінюватиме ситуацію пов'язану з дітьми, хобі, любов до себе, ваші задоволення, романи, любов. Зустріть любов всього вашого життя (головне відрізнити хороший Плутон від поганого (хорошу Любов від поганої). У негативі Плутон душить, багато негативу, як побачите в людині такі якості, біжіть!! А якщо відчувати, що змінюєтеся на краще - правильний Плутон. Плутон ще й ваше дітище, власна справа, те, що ви роститимете і дасть вам дуже хороші гроші.
26 Березня - Марс переходить у 10 будинок (робота, статус). Виявіть свою роль на роботі або зміните статус (на заміжню або одруженого, наприклад).
Марс був 7 місяців у 9 будинку. Інформація пов'язана із закордоном або контакти з людьми закордоном або навчання, юридичні справи.
Весь місяць Юпітер у 7 будинку – дуже хороша планета, розширить ваше оточення (передплатників буде більше). Особливо пощастить тим у кого асц з 11 по 18 градус Терезів, або день народження з 5 -12 жовтня.
20 квітня - Сонячне затемнення у 7 будинку. Одружуватиметеся або розлучатиметеся.

Гороскоп на березень 2023: Скорпіон

1 березня Венера з'єднується з Юпітером у 6 будинку, здоров'я, подарунок, увага, фінанси, вирішення проблем, взяти на себе відповідальність.
3 березня Меркурій змінює знак і входить до 3-го будинку. Діти, навчання, хобі, знайомство.
7 березня повний місяць в 11 будинку - будинок друзів, висвітиться місця, складіть план, соціальні мережі
8 березня Сатурн змінює знак. 3 роки був у 4 будинку (рамки, ізоляція, зобов'язання, сім'я), входить до 5 будинку до Лютого 2026 року. Діти. Народиться дитина, аліменти, зобов'язання щодо дитини. Почнете викладати, навчатися. Кохання, цукерково-букетний період, але це серйозно. Зустріти кохану людину.
17 березня Венера входить до 7-го будинку - інших людей, партнерства, відносини. Можлива угода, але 30-31 березня Венера з Ураном (д.р.8,9 листопада) обережно, інша сторона може змінити думку як у дуже хорошу так і в дуже погану сторону.
20 березня Меркурій входить до 6-го будинку - приносить новини, інформацію - звернути увагу. Будинок балансу немає балансу.
21 березня Новий місяць у вашому 6 домі.  Сонце входить у 6 будинок і Молодик у цьому секторі. Взагалі, в 6 домі зберуться 4 планети: Меркурій, Юпітер, Сонце та Місяць. Це значить багато енергії. Новий погляд на вирішення проблеми, тему роботи. Ви можете отримати нового клієнта, нову роботу. Нова зайнятість або вдосконалення. Для цього молодого місяця дуже круто. Якщо у вас є кошеня.
24 березня Плутон входить до 4 будинку на 20 років. Все що стосується сім'ї, місця проживання, батьків – не чиніть опір. Плутон мінятиме.
26 березня Марс змінює знак, був у 8 будинку (кризи, близькості, інтим, фінанси) 7 місяців, входить до 9 будинку. поїздка далеко, зв'язку з відривом, юридичні справи, освіту. Час полюбити себе. Напишіть список, за що ви цінуєте себе або інші могли б вас цінувати.

Гороскоп на березень 2023: Стрілець

1 березня - З'єднання Венери та Юпітера (наша планета) у 5 будинку гороскопу (будинок кохання та бізнесу).
1-3 березня Будинок перемоги, виграшу, зустрічі своєї половинки, закоханості, щось на романтичне, відчуття радості, також ще можлива прибутку
3 березня Меркурій входить до 4 будинку гороскопу - стосується вашого місця проживання, вашої родини. Оплата рахунків, що стосується батьків.
7 березня - Повня в 10 будинку гороскопа (досягненнями, батька чи мами). Ціль. Досягнення, до яких ви йдете. Повний місяць може завершити ваш цикл роботи. Можете звільнитися чи зміните сферу роботи, посаду. Також можлива популярність.
Статус - протверезіння (побачите який у вас статус; шлюб, розлучення)
8 березня - Сатурн входить до 4 будинку (на 3 роки; дисципліни або будинок матері). Накладає відповідальність на вас; можливий кредит
Потрібно жити за правилами. Можливе будівництво будинку, ремонту. Листопадові Стрільці відчують вплив Сатурна у 2023 році; буде більше вдома, відповідальності чи дистанційної роботи.
17 березня - Венера входить у 6 будинки гороскопа (повсед.обов'язки та роботи) - прикрасить рутину. Поліпшити настрій; баланс. Дохід, заробітна плата.
20 березня - Меркурій входить до 5 будинку (будинок кохання). Придбання квитка, подорож
21 березня - Сонце та Місяць входить до 5 будинку. Багато енергії у 5 будинку, задоволення, радості життя, будинок перемоги, везіння. Добре 10 днів робити карту бажань на Місяць, що росте. Розвиватиметься роман
24 березня – Плутон змінює знак (15 років був у секторі грошей, важко давалися). Змінюється ставлення до доходів. Зміниться самооцінка. Тепер ви цінуватимете себе, входить у 3 будинок (будинок спілкування) гороскопу - на 20 років. Розвиток, спілкування, інші мови, переїзд, трансформація життя, пізнання себе
Будинок навчання, навички. Платон керує невидимим світом. Купівля автомобіля. Зміни у стосунках із сестрою, брата. Можливе оформлення документів
з 24 березня до 12 червня. Фінансові справи закриються у листопаді 2024 року. Змінюватимуться джерела доходу
26 березня - Марс змінює знак і входить до 8-го будинку гороскопу (будинок фінансів, грошей). Податки, спадщина, кредити.
30-31 березня - Венера з'єднується з Ураном (сюрпризів та несподіванок) у 6 будинку (здоров'я та роботи). Чи не плануйте на 30-31 березня. Плани можуть змінитись. Приємний сюрприз.

Гороскоп на березень 2023: Козеріг

1 березня зв’язок Венери та Юпітера. Венера планети любові. Юпітер - планета достатку та процвітання. Вони возз’єднані в 4 -му будинку, місці проживання, місця, де ви живете. Вам пощастило якось. 4 -й будинок - сім'я. Може бути збільшення сім'ї,
Може бути новий член сім'ї.
3 березня ртуть у 3 -му будинку гороскопа: сектор зв'язку, спілкування. Може бути знайомство, купівля обладнання. Купівля автомобіля. Можливо, ви подасте права в цей день. Це може бути дуже успішним. Ви багато їдете або багато спілкуєтесь по телефону.
7 березня повний місяць у 9 -му будинку гороскопа: Будинок удачі та
удача, і все, що далеко. Це далекі країни, далекі землі. Це все, що іноземні іноземні. Тож може бути завершення, отримання візи, подорожей, перетинання кордону. Отримання паспорта, зустрічі з іноземцем. Це також може бути судові справи. 9 -й будинок відповідає за публікації. Можливо, ваша книга буде опублікована. Можна отримати вищу освіту, захищати диплом.
8 березня Сатурн змінює знак, і він виходить із вашого сектору грошей. Сатурн був у секторі грошей протягом трьох років, він міг зменшити фінанси. Тепер він їде до 3 -ї палати спілкування, спілкування, родичів. Сатурн може охолонути по відношенню до родичів. Ви також можете пройти на якусь важливу підготовку, напевно протягом декількох років.
17 березня Венера є частиною вашого 5 -го будинку гороскопу. Венера - планета любові та п'ятий будинок - також є будинком любові. Венера може дуже добре втратити з вами. Весело, роман, відпочинок, приємні події. Театр, ресторан, шоу. Ви проведете час з дітьми або отримаєте хороші новини від дітей.
20 березня Меркурій включений у ваш 4 будинок гороскопа та
Це стає дуже сильним. У вас є планета свердловини та розширення місця у вашому четвертому будинку Юпітера, і 4 будинок відповідає за місце проживання. Меркурій приносить деякі новини, новини. Щодо того, де ви живете.
21 березня сонце входить у 4 -й будинок і місяць і там
Збираються чотири планети. Юпітер, Меркурій, Місяць і Сонце. Це називається Stellium. 21 березня у нас є молодий місяць: нове місце проживання, новий член сім'ї, хтось може прийти, влаштуватися, щоб жити з вами, або ви дізнаєтесь, що у вас буде дитина, що у вас буде поповнення.
24 березня Плутон, планета, якій було 15 років у вашому знаку, йде до 2 -го будинку протягом наступних 20 років. Наступні три місяці вони покажуть Ваама, на які аспекти життя він вплине на вас. Це може бути зміна стосунків, шлюбу та розлучення та зміна професії. Плутон входить у сектор грошей, доходу та прибутку, цінностей. І найголовніше - ваш
Самостійно, скільки ви цінуєте себе. Плутон - це багато грошей, це капітал, а головне тут
Не отримуйте великих позик, розраховуйте на себе.
26 березня Марс змінює знак. Марс був 7 місяців у вашому робочому секторі. Тепер він перехід до 7 будинків відносин. Це наша угода, договори, транзакції. Ви обов'язково знайдете роботу і підете на роботу. Ви станете активними у сфері партнерства.
30-31 березня зв’язок Венери з Ураном у 5-му будинку гороскопа. Може бути якась зустріч, або ви зіткнетесь з кимось, або познайомитесь з цим, або
Це може бути навіть людина з різницею віку. Це може бути новина як про бізнес, так і про народження дитини. Можливо, ви дізнаєтесь, що вагітна. Одним словом, вас чекає великий сюрприз, ви взагалі не очікували.

Гороскоп на березень 2023: Водолій

1-2 березня з'єднання Венери та Юпітера у 3 будинку спілкування. Венера – кохання, Юпітер – шлюб. Знайомства, зустрічі, особливо якщо ви самотні. Ділова зустріч, пропозиція ідея, яка принесе заробітки. Нова професія. Венера ще – фінанси. Юпітер - достаток, добробут. А 3 будинок це будинок техніки, навички, вчитиметеся, курси або купуватимете техніку (це може бути подарунок). Це ще може бути автомобіль по 3 будинках.
3 березня Меркурій (інформація, переговори, дзвінки) входить до сектору грошей до 20 березня. Взагалі, перший тиждень березня це тема грошей у вас. Співбесіда на роботу, обговорюватиметеся зп або хтось щось вам скаже, що це відобразиться на вашій самооцінці і ви зрозумієте наскільки ви оцінюєте себе. Це буде як іспит на самооцінку.
7 березня повний місяць у 8 будинку фінансів. 8 будинок це чужі гроші або не зароблені (держдопомога, аліменти, спадщина, оплата податків, страховки, загалом гроші, поділ майна, спільні гроші з партнером). Відкриється таємниця. Також це гроші чоловіка чи дружини. 8 будинок - будинок криз, те, що неможливо передбачити. Незаплановані витрати. 8 будинок - будинок психології, таємниць, езотерики. Також це будинок інтиму, близькості. Ви можете розлучатися з близьким, побачити в іншому світлі. Може, навпаки, почнуться нові близькі відносини.
8 березня - Сатурн (ваш управитель) йде. Він був у вашому знаку з 2020 року. Сатурн - це обмеження, рамки, дисципліна, відповідальність. Він робив вас серйознішими, давав більше відповідальності. Якщо у вас був бар'єр останній рік, то це піде. Сатурн залишить вас на 30 років і перейде до сектору доходів. Ви візьмете на себе відповідальність і відкриєте свій бізнес або зміниться робота, зміниться джерело доходу.
17 березня Венера (планета радості, кохання) входить до 4 будинку (ваше місце проживання). Святкування чогось, народитися дитина. Венера принесе гроші за нерухомість: здавання квартири.
20 березня Меркурій входить до 3 будинку спілкування та комунікацій.
21 березня входить сонце в 3 будинок і додає ще енергії та Місяць там же. Буде Молодий місяць у 3 будинку (спілкування, комунікації, поїздки, переїзд). Нове джерело енергії. Транспорт, покупка машини. Початок навчання та нових контактів.
24 березня ще одна супер подія – Плутон (планета трансформацій) вас мінятиме. Змінює свідомість, переконання, спосіб життя. Спочатку входить до 12 червня на трошки. І буде стоять на межі вашого знака більше року до листопада 2024 року. Плутон дуже повільний. Він був у вашому 12 будинку останніх 15 років. Починаючи з 2008 року, все, що там було, закінчиться. Це був якийсь 15-річний період. Життя може змінитися. Цілих 20 років. Слідкуйте за знаком під час Плутона. Він спалює мости. Плутон може дати шлюб по 1 будинку. Тут треба бути обережним. Щоб не було негативу: контроль, маніпуляція, негатив. Відразу біжіть. І чекайте на того, хто буде в плюсі, це буде сильна людина з сильною волею, управлінець, може впливати на маси, велику кількість грошей. За найближчі 20 років ваша роль та імідж зміняться.
26 березня Марс змінює знак і входить до 6-го будинку. Він цілих 7 місяців був у 5 будинку (любовні стосунки, своя справа, свої діти, хобі). А зараз він вийшов і входить у 6 будинок роботи, здоров'я та вашої рутини. Буде фокус на спорті, харчуванні, режимі. Потрібно дотримуватися балансу між роботою та здоров'ям. Марс може дати операції, лікарі, обстеження.
30-31 березня Уран (ваш управитель) з'єднується з Венерою. Може, несподівана новина, переїзд на нове місце, до вас приїхали гості.

Гороскоп на березень 2023: Риби

1,2 березня Юпітер із Венерою. Фінанси, гроші, вдала угода, придбання чи хтось щось сплатить за вас. Самооцінка підвищиться, мб підвищення вартості своїх послуг. Може бути знайомство, освідчення в коханні. Подарунки.
3 березня . Меркурій входить у 1 будинок гороскопу. Документи, ідеї. Комунікації. Важливі дзвінки Із 3 березня багато спілкування.
7 березня Повня в секторі партнерства та відносин (7 сектор). Ця повня буде відчуватися весь рік. Сильніше відчують ті, хто народився із 4-10 березня. Висвічує інших людей, як вони ставляться до нас, як ми до себе ставимося. Висвітиться тема особистих кордонів. Все, що стосується шлюбу та розлучення. Можливе завершення відносин. Угода. Відкриті вороги, їх можна побачити. Конкуренція є відкритою. Сильніше відчують ті, хто з 4-10 березня народився. Повний місяць завершує цикл, це як кульмінація (захист диплома, народження дитини після тривалого планування, перехід на наступний рівень відносин.
8 березня. Сатурн входить у знак Риб на 3 роки. - Якщо в цей період з кимось почати стосунки, з'їхатися тощо, то це дуже надовго. Сатурн був у риб 3 роки у 12 будинку, це було про обмеження, ізоляцію, фокус на чомусь, відчуття "Як у в'язниці". Сатурн по 1 будинку протвережує нас, змушує брати відповідальність.
17 березня. Венера входить до 3 будинку гороскопу. Комунікації, спілкування. Можливо поїздка кудись із друзями. Купівля техніки. Все, що пов'язане із родичами.
20 березня. Меркурій входить до 2 будинку гороскопа. Це будинок грошей, доходів, там, де знаходиться у нас Юпітер. Новина, звістка про гроші.
21 березня сектор грошей входить Сонце. Додає енергію. і туди ж входить Місяць.
21 березня - Молодий місяць у секторі грошей. Починається зростаючий місяць. Добре робити ритуали за гроші. Принесе нове джерело прибутку. Пропозиція нової роботи. Нові ідеї. Цінна покупка. Відчуття самоцінності. Доходи зростатимуть.
24 березня. Плутон змінює знак. Те, що було упродовж 15 років, завершиться. Вихід із якоїсь групи, залишити старих друзів, змінити сферу діяльності. Плутон увійде в 12 будинок гороскопу на наступні 20 років у листопаді.
12 будинок - далекі землі, еміграція, робота в ізольованому місці, закритих структурах, можливо психотерапія, навчання на психолога. Робота зі страхами, піти туди, що змінює свідомість людей, впливає на велику кількість людей.
26 березня. Марс: щось, що було останні сім місяців у сім'ї, у місці, де живемо, або щось пов'язане з батьками, закінчиться 26 березня. Марс увійде до 5-го будинку гороскопу. Фокус йде у власну справу та дітей, можуть бути змагання, зустрічі, побачення, роман.
Юпітер весь місяць у секторі грошей до 17 травня.
Він все розширює, збільшує фінансові можливості.
30–31 березня. Венера поєднується з Ураном: приємне спілкування з сюрпризами, несподіванки, знайомства, отримання інформації, спонтанна поїздка.

Новини по темі