Повний місяць у липні: що не можна робити

Що не можна робити на Повний місяць у липні 2023 — 1+1
Pexels

Які заборони існують на день Повні 3 липня за місячним календарем?

Поділитися:

Повня у липні 2023 року настане 3 липня о 13:41 за Києвом. Повний місяць 3 липня буде у знаку Козерога за західною астрологією. Що категорично не можна робити цього дня?

Повний місяць у липні 2023: що можна робити

У Повню сприятливі:

►Медитації та духовні практики. Для багатьох людей Повний місяць є часом для зосередження, внутрішнього спокою і медитації. Вони можуть використовувати цей час для заспокоєння розуму, відновлення енергії та покращення духовного стану.

►Ритуали та церемонії. В деяких традиціях Повний місяць може бути часом для виконання ритуалів або церемоній, пов'язаних зі світлом, відродженням або спілкуванням з космічними енергіями.

►Прогулянки на природі. Багато людей вважають Повний місяць часом для спеціальних нічних прогулянок або відвідування природи. Вони можуть насолоджуватися спокоєм і магією нічного світу, спостерігати за Місяцем і насолоджуватися природою в цей особливий час.

►Записувати свої мрії та наміри. Повний місяць вважається часом, коли енергія є особливо потужною. Запишіть свої мрії та наміри на цей період, що бажаєте здійснити, та використовуйте цей час, щоб підсилити свої наміри.

►Проводити час з близькими. Використовуйте повний місяць як нагоду для з’єднання з родиною та друзями. Влаштуйте вечерю під місячним світлом або вийдіть на прогулянку разом.

Що не можна робити у Повню

Несприятливо в Повний місяць:

►Закладати фундамент або будувати нові будівлі.

►Планувати складні операції або процедури. 

► стригти та фарбувати волосся,

► процедури краси, 

► купляти дорогі речі, будинок, авто

►починати планове, довготривале лікування.

Новини по темі