Повний місяць у вересні 2023: як вплине на здоров'я та що можна робити

Коли Повня у вересні 2023 | Місячний календар
Freepik

Коли Повний місяць у вересні 2023?

Поділитися:

Повний місяць у вересні 2023 настане 29 числа. Яку енергетику нам принесе Повня, та що можна робити у цей період?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар на вересень 2023: сприятливі та несприятливі дні для справ

Коли Повня у вересні 2023: які енергії несе цей день

Повний місяць настане 29 вересня о 12:58 за Києвом. Цей Повний місяць пройде у знаку Овен.

Повний місяць: як вплине на самопочуття

У деяких людей Повня може викликати безсоння, збільшити емоційну чутливість та агресивність, а також призводити до загострення психічних розладів. Водночас цей період здатний додавати енергії. У цей період рекомендується проявляти терпіння, зважувати свої рішення та вчинки і направляти енергію на щось корисне.

Повня у вересні 2023 року: що можна робити

►Медитуйте. Відведіть час для самопізнання та зосередьтеся на власних думках і почуттях.

►Проведіть час на природі. Вересень - чудова пора для прогулянок або виходів на природу. Спостерігайте за повним місяцем, слухайте звуки ночі та насолоджуйтеся чарівною атмосферою.

►Займайтесь творчістю: Використовуйте енергію Повного місяця для творчості. Малюйте, пишіть вірші, створюйте музику або робіть будь-яке інше мистецтво, яке вас надихає.

►Проведіть час із близькими. Запрошуйте друзів або родину на вечірку або вечерю під повний місяць. Це може створити особливу атмосферу та зміцнити взаємні стосунки.

►Вдосконалюйте свої навички. Якщо ви хочете навчитися чомусь новому, наприклад, готувати нову страву, виготовляти рукоділля або навчитися грати на музичному інструменті, повний місяць може бути часом для цього.

►Займайтесь благодійністю. Подумайте про можливість допомогти іншим. Волонтерство, благодійність або просто допомога потребуючим можуть приносити радість та задоволення.

Як відновити шкіру обличчя після літнього сезону, дивіться:

Новини по темі