Правила макіяжу: Як правильно наносити тіні

Як правильно наносити тіні
@diormakeup

Прості лайфхаки, що допоможуть зробити ідеальний мейк.

Поділитися:

У кожної жінки сформувався свій спосіб нанесення тіней на повіки. Хтось максимально розтушовує тіні для створення ефекту «макіяж без макіяжу», інші - намагаються зробити плавний перехід для smoky eyes. Але як робити це правильно, аби мейк завжди виходив ідеальним? Читайте прості лайфхаки і беріть на замітку корисні поради!

1. Використовуйте праймер. Перед тим, як наносити тіні, важливо підготувати шкіру до макіяжу. Саме праймер допоможе зробити макіяж очей довготривалішим та якіснішим. Особливо це стосується красунь, які обожнюють рідкі тіні. Але, варто зауважити, що й сухі матимуть яскравіший вигляд із застосуванням праймеру. 

Ще один лайфхак - чимало візажистів використовують звичайний консилер, який наносять на повіки. Він допоможе приховати судини, які видно крізь шкіру повік. 

@diormakeup

2. Обирайте відтінки тіней відповідно до кольору ваших очей. Другий крок до ідеального мейку - вибір кольорової палітри тіней. Ось декілька нюансів: 

- для карих очей: будь-які відтінки тіней. Особливо актуальні - фіолетові. Вони підкреслять природній колір ваших очей. 

- для сірих очей: усі тіні із шиммером, сріблясті, попелясті, сизі кольори й трендовий металік. Особливо сіроококим жінкам личать вугільно-чорні смокі. 

- для зелених очей: максимально нейтральні відтінки коричневого й нюдова палітра. Для яскравого мейку - приглушений сливовий. 

- для блакитних очей: всі відтінки коричневого, шоколадні, бронзові, теракотові тіні. А в період спекотного літа - яскраво-помаранчеві й неонові лимонні тіні. 

@diormakeup

3. Наносьте тіні у правильному порядку. На рухому повіку наносьте тіні нейтрального відтінку, що майже збігається з кольором вашої шкіри. Підкресліть складку між повіками більш глибоким відтінком, аби створити натуральну тінь. Після цього пофантазуйте! 

До прикладу, для денного макіяжу підкресліть світлими тінями кутик очей пухнастим пензликом, а на зовнішній кут нанесіть темний відтінок за допомогою плоского пензлика. Така гра кольору зробить погляд більш виразним. 

@diormakeup

Для вечірнього макіяжу повторіть цю ж схему, але використовуйте яскравіші тіні. Чудовим доповненням стануть блискучі тіні, які б’юті-експерти радять наносити за допомогою пальця на рухому повіку. 

@diormakeup

Якщо ж ви завжди хотіли зробити смокі, але боялися мати занадто зухвалий вигляд, радимо придивитися до більш стриманих відтінків. Замість чорних або темно-сірих тіней оберіть коричневі й світло-сірі відтінки. Ще один секрет ідеальних smoky eyes - користуйтеся олівцями кремових текстур замість тіней, які можна з легкістю розтушувати за допомогою пальців. Крім того, важливо не наносити надто темні відтінки на нижню лінію росту вій. Це може додати вам віку. Пам’ятайте, що у тренді - матові або шимерні тіні, тому радимо відмовитись від звичайних блискучих варіантів. 

@maxmara

Новини по темі