Прем'єра на 1+1: проект "Хоробрі серця"про сучасних героїв та виклики війни

Прем'єра на 1+1: проект "Хоробрі серця"про сучасних героїв та виклики війни

Канал 1+1 у новому сезоні запускає проект "Хоробрі серця", присвячене людям, які проявили героїзм під час подій на сході України.

Поділитися:

Канал "1+1" у новому сезоні запускає проект "Хоробрі серця", присвячений людям, які виявили героїзм під час подій на сході України. Ведучим військово-патріотичного ток-шоу стане  відомий актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв, в ефір "1+1" программа "Хоробрі серця" виходитиме щонеділі о 21:30. Над проектом "Хоробрі серця" працює Департамент журналістських розслідувань під керівництвом Максима Шиленка.

"Дійсність створює прецеденти, і ми, телевізійники, не можемо не реагувати на них. Під час підготовки сюжетів за останні місяці з зони АТО ми познайомилися з неймовірно відважними людьми та стали свідками історій, після яких сюжети з героїчних фільмів та книжок здаються тривіальними. Ми хочемо розповісти про них. Це герої з народу, не лише військові, а й цивільні, сусідські хлопці та дівчата. Ще рік тому ніхто й уявити не міг, що хтось з них буде добровольцем на передовій, хірургічну практику в лікарні проміняє на польовий госпіталь на фронті або на волонтерських засадах займатиметься постачанням амуніції та товарів в зону бойових дій. Це шоу про сьогодення, про людський бік АТО, про моральні, соціальні, психологічні проблеми, які постають перед суспільством відколи почалася війна",- розповідає продюсер проекту "Хоробрі серця" Максим Шиленко.

Формат програми передбачає не тільки спілкування з гостями в студії, а й журналістські сюжети. У гості до Ахтема Сеітаблаєва запрошуватимуть вояків-героїв із зони АТО,  їхніх близьких, свідків та учасників бойових дій, військових експертів, психологів, волонтерів.

Ахтем Сеітаблаєв відомий глядачам каналу "1+1" як режисер та виконавець головної ролі у художньому фільмі "Хайтарма" про депортацію кримських татар.  У творчому доробку Ахтема десятки театральних постановок та кінокартин як у якості режисера, так і актора. До прикладу, театральна вистава "Макбет", у якій Сеітаблаєв грав головну роль. Також Сеітаблаєв брав участь у багатьох світових театральних фестивалях, зокрема Единбурзькому театральному фестивалі. А за роль Макбета Ахтем отримав державну премію Криму. Також Сеїтаблаєв лауреат театральної премії "Київська пектораль".

Прем'єра проекту "Хоробрі серця" стане також прем'єрою для Ахтема у ролі телеведучого.

Команда, яка працює над программою, ставить собі за мету розповісти глядачам про героїзм людей, які йдуть на самопожертву, заради миру та майбутнього України, а також допомогти постраждалим під час війни.

Новини по темі