Прем'єра програми "Мільйонер. Життя спочатку" на 1+1 стала лідером на українському телебаченні

Прем'єра програми "Мільйонер. Життя спочатку" на 1+1 стала лідером на українському телебаченні

Мільйонери – хто вони? Які вони поза своїм статусом? Чого варті як особистості? Кожного разу, спостерігаючи за представницькими авто з вікон громадського транспорту

Поділитися:

Мільйонери – хто вони? Які вони поза своїм статусом? Чого варті як особистості? Кожного разу, спостерігаючи за представницькими авто з вікон громадського транспорту, чи не кожен ставить собі такі питання. "Пожили б ви як ми!", - справедливо виникає думка.

1+1 провів соціальний експеримент, результат якого глядачі побачили вчора, 3 вересня, в ефірі о 22.30. Чотири мільйонери добровільно відмовились від свого статусу, іміджу, оточення та грошей, залишили свої авто та засоби зв'язку і на тиждень зануритись у звичайне життя. Хто вони мільйонери? Які вони без своїх авто та дорогих костюмів? Виявляється, ці питання цікаві були не тільки глядачам, а і самим героям телевізійного експерименту.

Перший випуск програми був присвячений пам'яті українського автогонщика Вадима Нестерчука, який загинув два місяці тому в пустелі під час підготовки до ралі. Вадим першим серед мільйонерів без вагань погодився на соціальний експеримент. Перед шармом цього вихованого й інтелігентного чоловіка під час зйомок мало хто міг устояти, не залишилися байдужими і глядачі каналу. Прем'єра першого епізоду "Мільйонер. Життя спочатку" стартувала успішно.

Прем'єра програми "Мільйонер. Життя спочатку" стала лідером слоту на українському телебаченні.

Частка програми склала 19,6% глядачів віком від 18 до 54 років всієї України. Рейтинг 4,5%.

У містах з населенням від 50 тис. чоловік і більше частка програми склала 16,4% глядачів від 18 до 54 років, рейтинг 3,6%.

Як за аудиторією 18-54 всій Україні, так і за 18-54 міст 50тис +, під час виходу програми 1+1 лідирував серед усіх українських каналів.

У наступній програмі перевтілення чекає на відомого ресторатора Дмитра Борисова.

Про те, як Дмитро став тамадою на весіллі серед могутніх і суворих шахтарів, хоча мав просто підзаробити, дивіться у вівторок, 10 вересня о 22:40 на каналі 1+1. Мільйонери починають життя спочатку!