Голос Алли Мазур в мультфільмі У пошуках Дорі зірвав гучні оплески в залі

Ведуча ТСН. Тиждень озвучила одну з головних ролей мультфільму від Disney.

Поділитися:

Сьогодні, 16 червня, в українських кінотеатрах виходить мультфільм У пошуках Дорі. Про це йдеться в програмі Сніданок з 1+1.

Офіційний дистриб’ютор креативної команди студії Disney в Україні запросив телеведучу програми ТСН. Тиждень Аллу Мазур стати голосом нового мультфільму.

За сюжетом Немо, Марлін та непам'ятлива Дорі об'єднаються, щоб дізнатися про минуле рибки та знайти її родину.

Ведуча ТСН. Тиждень стала українським голосом Інституту морського життя, який даватиме цінні поради головній героїні мульфільму Дорі.

У фіналі мультфільму глядачів дуже вразив зворушливий епізод, який супроводжувався такими словами:

Я Алла Мазур. Ласкаво просимо у відкритий океан! Приєднуйтеся до нас у дослідженні океану. Наша мета – повернути кожну врятовану морську істоту в її рідний дім, – каже телеведуча.

Студія Disney шукала відому особу з кожної країни, яка володіє авторитетом у суспільстві та робить значний внесок у захист природиПраво на владу: Експерти обговорять проблему сміттєвих звалищ в Україні.

Алла Мазур розповіла про свої враження від мультфільму та роботи над проектом:

Коли працювала над дубляжем, зрозуміла, що українській Дорі має допомагати не так голос наставниці, як подруги. Голос теплий і довірливий: бо ж ця блакитна рибка така беззахисна! У студії Disney такий підхід сподобався. І, судячи з реакції зали, українським глядачам теж.

Озвучування мульфільму – це дебют Алли Мазур у такому амплуа. Лідія Таран та Анатолій Анатолі завітали на показ У пошуках Дорі зі своїми донечками. Підтримати Аллу Мазур також прийшли Юрій Горбунов, Катерина Осадча і Дмитро Комаров.

Новини по темі