Прем’єра на 1+1: скоро глядачі побачать нову романтичну комедію «Велика надія»

Прем’єра на 1+1: скоро глядачі побачать нову романтичну комедію «Велика надія»

В ефірі 1+1 вийшов перший промо-ролик серіалу

Поділитися:

Весною в ефірі 1+1 стартує новий комедійний серіал «Велика надія». Глядачі побачать історію 40-річної виховательки дитячого садка Надії Галушко, яка буде здійснювати свою заповітну мрію – стати мамою. Головні ролі у стрічці виконають Анна Антосик та Артемій Єгоров. Над виробництвом серіалу телеканал 1+1 працює у партнерстві із медіасервісом MEGOGO.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖНазар Задніпровський зустрінеться із заклятим ворогом у серіалі «Скажені сусіди» на 1+1

Нова захоплююча історія розпочнеться, коли у день свого 40-річчя  Надя отримає велику надію на те, що вона може завагітніти! Адже її безпліддя довгі роки було величезною лікарською помилкою. Така перспектива стане для жінки «другим диханням» у житті, але в цій історії є одне серйозне «але» — шанс завагітніти стане реальним, тільки якщо вона  схудне на 30 кілограмів.

«Вперше в житті я відчуваю, що це на 100% моя роль. Для мене, як для акторки це був дуже цікавий досвід. І я впевнена, багато жінок впізнають у цій історії себе. Головний меседж, який несе моя героїня: Бути щасливою і коханою можна і треба!», — розповіла Анна Антосик.

Велика надія

На шляху до мрії головна героїня пройде безліч випробувань, як фізичних так і моральних. Але ні жорстка дієта, ні глузливі погляди фітоняшок на тренуваннях не змусять Надю відмовитись від своєї мети. Вона переосмислить для себе значення кохання та стосунків у її житті та відчайдушно буде боротися за щастя. Глядачі побачать знайомі ситуації, у які потрапляв хоч раз в житті мало не кожен, та разом  із головними героями проживуть захоплюючі моменти нової серіальної історії.

Велика надія

У серіалі зіграють відомі українські актори: Артемій Єгоров, Віталій Салій, Андрій Ісаєнко, Олеся Островська, Катерина Тишкевич та інші.

Над виробництвом продукту працює продакшн-студія MAMAs FILM на замовлення 1+1 у партнерстві з медіасервісом MEGOGO.

Генеральний продюсер від телеканалу 1+1 – Максим Кривицький. Проодюсери – Олена Єремєєва та Христина Шкабар. Шоураннер від 1+1 – Дарина Жукова. Продюсерка від MEGOGO – Анна Артеменко. Продюсер від MAMAs FILM –Марина Квасова та Алла Липовецька. Режисер-постановник – Анна Гресь. Автори сценарію – Vaverka production.

 Не пропустіть прем’єру нового серіалу «Велика надія» весною на  1+1.

Новини по темі