Прем‘єра на «1+1 Україна»: у День Незалежності дивіться нові серії «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим» (знято до 24 лютого 2022)

Прем‘єра на 1+1 Україна: у День Незалежності дивіться нові серії Мандруй Україною з Дмитром Комаровим (де та коли дивитись)

Прем'єра до Дня Незалежності: не пропустіть нові випуски “Мандруй Україною з Дмитром Комаровим”.

Поділитися:

24 серпня об 11:00 на телеканалі «1+1 Україна» — довгоочікувана прем’єра 4 сезону проєкту «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим». Дмитро Комаров на власному досвіді вкотре доводить: відпочинок в рідній державі – нічим не гірший, і навіть кращий за найвідоміші світові курорти. Окрім вже відомих туристичних напрямків, ведучий відкриває нові місця для відпочинку.

Мандруй Україною 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історії хоробрих сердець, благодійний концерт Океану Ельзи та премʼєрні випуски “Мандруй Україною з Дмитром Комаровим”: що “1+1 Україна” покаже до Дня Незалежності

Нові серії було відзнято до повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року. Глядачі зможуть побачити відразу 9 нових випусків проєкту. Дмитро Комаров покаже  нові локації на мапі України та відкриє всім відомі маршрути з іншого ракурсу, звісно, розповідаючи про них у своєму авторському стилі.

Нові серії проєкту «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим» про туристичні місця в Україні знімальна група відзняла ще у 2021 році. 

Мандруй Україною 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим»: скільки дітей передбачили мандрівнику карпатські мольфарки з Олександрою Кучеренко

Дмитро Комаров у 4 сезоні проєкту розповість про туристичні багатства Полісся, Карпат, Дніпропетровщини, Херсонщини, Київщини та інших регіонів України. Такі особливості й роблять нашу країну унікальною та різноманітною.

Дивіться прем’єру третього сезону проєкту «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим» 24 серпня на “1+1 Україна” об 11:00.

Новини по темі