Прем’єра на 1+1: в ефірі телеканалу стартує нова захоплююча мелодрама «Крила кохання»

На 1+1 стартує нова мелодрама «Крила кохання»

17 січня о 17:10 на 1+1 відбудеться прем’єра мелодрами «Крила кохання», яка розповідає захоплюючу історію кохання Наре і Саджара.

Поділитися:

Пару розлучили багато років тому, але їх почуття  це не знищило, і нарешті у них з’явиться шанс бути разом. Які випробування долі на шляху до бажаного щастя доведеться подолати закоханим, глядачі зможуть побачити вже з наступного тижня.

Крила кохання

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дар’я Петрожицька розповіла, як їла землю на зйомках серіалу-провокації «Дикі»

Сюжет серіалу «Крила кохання» обертається навколо закоханих — Саджара та Наре, які хочуть пов'язати свою долю та мріють про спільне щасливе майбутнє. Утім, батько дівчини виступає проти цього союзу та влаштовує несамовиту авантюру, у результаті якої, Наре зникає з життя Саджара на багато років. Під плином часу чоловік, здавалося, забув свою кохану і навіть готовий пов’язати своє майбутнє з іншою, аж раптом у його життя неочікувано повертається Наре. І від цього моменту  у кіногероїв розпочинаються захоплюючі пригоди та складні випробування.

Крила кохання

5 цікавих фактів про турецьку мелодраму «Крила кохання»:

  • Оригінальна назва нового серіалу – «Дочка посла», у 2019 році стрічка була справжнім хітом у Туреччині. У 2020-му році теленовела номінувалася на премію «Золота Пальма» як найкращий серіал.
  • Зйомки проходили у Мугле ​​– регіоні Туреччини, який славиться своєю історією і красою природи. Тож глядачі насолодяться не тільки чудовою грою акторів та захоплюючим сюжетом, а й побачать  неймовірні  пейзажі природи Туреччини, про які не пишуть у путівниках.
  • У кастингу на роль головної героїні «Дочки посла» взяли участь десятки актрис, а рішення продюсери ухвалювали разом із глядачами, які активно голосували за своїх кумирів.
  • Головну чоловічу роль (Санджар) виконав відомий актор Енгін Акюрек, популярність якого після зйомок у «Дочці посла» набула нечуваних обертів.
  • Над створенням сценарію серіалу працювали 9 сценаристів. Також до створення продукту долучився Емре Кабакусак, один із плеяди найперспективніших молодих турецьких режисерів.

Крила кохання

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай розповів, що для зйомок у серіалі «Дім Бобринських» навчився фехтуванню та їздити верхи

Головні ролі у серіалі виконають популярні турецькі актори — Несліхан Атагюль та Енгін Акюрек. Виконавицю головної жіночої ролі – Наре у серіалі озвучить популярна українська акторка Ксенія Мішина. У захоплюючій історії ролі виконають також Ураз Кайгилароглу, Гонджа Джіласун, Тюлин Язкан та ініші.

Крила кохання

Не пропустіть прем’єру нової мелодрами «Крила кохання» вже з 17 січня о 17:10 на 1+1

Новини по темі