Президент України нагородив Андрія Цаплієнка відзнакою "Національна легенда України"

Президент нагородив Андрія Цаплієнка відзнакою Національна легенда України

Андрій Цаплієнко отримав відзнаку "Національна легенда України".

Поділитися:

Спеціального кореспондента ТСН Андрія Цаплієнка нагородили відзнакою "Національна легенда України".  Цією відзнакою президент нагороджує громадян, які здійснили вагомий внесок у розвиток національної економіки, науки, освіти, культури, мистецтва, спорту, охорони здоров'я, а також за активну благодійну та громадську діяльність, особисті заслуги у становленні незалежної України, зміцненні її державності, захисті Вітчизни та служіння українському народові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Усіх цікавить лише два питання: коли закінчиться війна, і коли настане українська перемога", – Андрій Цаплієнко ексклюзивно для сайту 1+1 про свою нову рубрику у проєкті "ТСН. Тиждень з Аллою Мазур"

Глава держави зазначив, що відзнака – це подяка громадянам за їхню самовіддану працю.

"Вдячність за те, що ви прославляєте, прославляли нашу державу, нашу історію. За те, що ви сьогодні працюєте, служите, бороните нашу державу, наші кордони. Ми вам за це надзвичайно вдячні. Знайте, що вас високо цінують. Весь народ вам вдячний – я з упевненістю це кажу. Слава вам і слава Україні!" – наголосив Президент.

Заслужений журналіст України, воєнний кореспондент, ведучий і сценарист Андрій Цаплієнко. З 2014 року активно знімає ексклюзивний матеріал про війну в Україні. 25 березня 2022-го Андрій зазнав поранення під час виконання редакційного завдання в Чернігівській області. Нагороджений орденом «За мужність» ІІ та ІІІ ступенів.

 

Новини по темі
"Мою дитину вбила ворожа ракета, але я хочу, щоб більше жодна дитина не загинула", — у "Сніданку з 1+1" пролунало звернення мами шестирічної жертви ракетного обстрілу в Чернігові до світових лідерів та було посаджено дерево пам'яті загиблої