Приватні таксисти поступаються місцем організованим сервісам

Приватні таксисти поступаються місцем організованим сервісам

Читайте, у чому перевага сервісів перед приватними таксистами.

Поділитися:

За останні десять років кількість приватних таксістів зменшилася. Деякі з них просто вийшли з бізнесу, змінивши діяльність, інші перейшли на роботу в так звані таксі, які не є таксомоторними компаніями, але забезпечують клієнтів потоком клієнтів. Деякі таксисти намагаються поєднати обидва підходи - приймаючи заявки в службу та займаючись приватним перевезенням.

Найбільш чітко подібна ситуація спостерігається у великих містах і столиці, де свої послуги рекламують такі сервіси, як Лайм Такси Київ та аналогічні організації. У свою чергу, слвнозвісні "шашечники-одиночки" намагаються нав'язувати свої послуги або туристам, або людям, абсолютно незнайомим з географією міста. Незважаючи на те, що серед одиночок бувають чесні водії, часто звернення до приватників асоціюється у клієнтів з переплатою. Кияни переважно користуватися службами таксі.

Практика показує, що послуги в тому ж Лаймі Таксі Києва можуть кардинально відрізнятися від послуг незалежних перевізників. В першу чергу, ціновою політикою - при замовленні машини по телефону, споживач може дізнатися вартість послуги ще до її надання, а також отримати певні гарантії якості, прийнятного сервісу та відсутності переплати.

Додатково потенційні клієнти таксі можуть відвідати сайти служб для уточнення актуальної інформації, тарифів або навіть оформлення заявки на подачу автомобіля за конкретною адресою. Уже згаданий Лайм Таксі Київ теж є свій сайт http://limetaxi.com.ua/. Прозорі умови та фіксовані тарифи теж очікуються впливають на клієнтський вибір.

Для самих водіїв робота в таксі Лайм або в аналогічній компанії є адекватною альтернативою. Так, подібні вакансії в Києві допускають, що ще вчорашній приватник добровільно погоджується на відрахування певного відсотка свого заробітку в казну сервісу. Крім того, він погоджується на роботу за встановленим тарифом і відповідно до правил вибраної компанії. Але водій отримує доступ до цільової аудиторії клієнтів, а також часто, разом із цим, і можливість вибору замовлень.

Подібний формат взаємовигідного симбіозу в реальному житті виявляється вигідним і для водія з своїм автомобілем, і для тих, у кого немає свого авто, якщо водій готовий їздити на машині компанії. Більшіть служб пропонує брендовані машини, або рекламну наклейку на авто. Поступово служби таксі розширюють сфери свого впливу, залучаючи тих, хто шукає роботу на своєму мікроавтобусі або авто представницького класу - разом з цим розширюється і аудиторія послуг.

Додатковий плюс служб таксі заключається і в тому, що надання послуг стає більш організованим і в результаті - комфортним для клієнтів та самих водіїв. Такі компанії, як Лайм Такси Київ, створюють вакантні місця для тих, хто шукає роботу диспетчером, оператором таксі в Києві. Уточнити умови працевлаштування та вакансії у згаданій службі таксі можна за адресою http://limetaxi.com.ua/vakansii-taksi-v-kieve/.  

Новини по темі