Про музику, яка є знеболювальним: піаніст-віртуоз Євген Хмара дасть тематичний виступ у «Жовтневому Палаці»

Піаніст-віртуоз Євген Хмара дасть тематичний виступ у Жовтневому палаці 11 грудня

Буде красиво!

Поділитися:

Уже цієї неділі, 11 грудня, о 14:00 та 17:00 у «Жовтневому Палаці» в Києві відбудеться особливий виступ українського композитора та піаніста-віртуоза Євгена Хмари у супроводі симфонічного оркестру Збройних Сил України під керівництвом Дмитра Антонюка. Слоган заходу – «Музика під час війни стає і знеболювальним, і заспокійливим».

євген хмара

Більше 40 музикантів на одній сцені виконають найкращі композиції українського композитора, музика якого лунає в усьому світі. Так, Євген Хмара неодноразово презентував Україну у Білому Домі (США), Букінгемському Палаці (Великобританія) у країнах Близького Сходу, Китаї та країнах Європи. А з початком повномасштабної війни рф в Україні, Євген провів близько 100 благодійних концертів, під час яких зібрав понад 1 000 000 млн доларів благодійної допомоги. 

«Я дуже довго вагався, чи варто робити подібні заходи зараз. Але сьогодні точно впевнений, що цей концерт необхідний і мені, і людям. Це не буде класичне шоу, яке я зазвичай роблю, де багато світла, різні спецефекти. Не буде багато штучного світла, воно буде сяяти з наших душ та сердець, і, звичайно, з душ та сердець глядачів. Ми будемо освітлювати ним залу, Київ та всю Україну», – прокоментував подію Євген Хмара.

Група 1+1 media стала медійним партнером заходу, маючи довготривалу співпрацю з Євгеном Хмарою у різноманітних проєктах та івентах. «Зараз важливо обʼєднувати зусилля для боротьби на культурному фронті та популяризувати український колорит, автентичність та традиції в усьому світі. Дякуємо Євгену, що є справжнім амбасадором нашої культури», –  прокоментували в 1+1 media.

Нагадаємо, виступ Євгена Хмари у супроводі симфонічного оркестру ЗСУ відбудеться вже цієї неділі, 11 грудня, о 14:00 та о 17:00 та пройде у Жовтневому Палаці, в Києві. Квитки можна придбати за посиланням

Новини по темі