«Я у захваті»: принц Гаррі, якому виповнилося 40, розповів про ставлення до віку та вплив батьківства на життя

Принц Гаррі, якому виповнилося 40 років, розповів про ставлення до віку
instagram/theroyalfamily

Принцу Гаррі виповнилося 40: що він каже про вік та батьківство

Поділитися:

Сьогодні, 15 вересня, герцог Сассекський, принц Гаррі відзначає ювілей — 40 років. Напередодні дня народження він розповів, як почувається перед новим етапом у житті, та що для нього означає батьківство. 

Як пише видання BBC, у своїй заяві іменинник сказав: 

«Я був стривожений, коли мені було 30, і я у захваті, коли мені 40. Незалежно від віку, моя місія полягає в тому, щоб продовжувати з'являтися і творити добро у світі».

Гаррі та Меган
Getty Images

Свій день народження принц Гаррі відзначатиме в колі родини з Меган Маркл та дітьми в Каліфорнії, а згодом відправиться на відпочинок з друзями.

Принц також розповів, як батьківство вплинуло на його ставлення до життя. Нагадаємо, Гаррі та Меган виховують п'ятирічного Арчі та трирічну Лілібет.

«Бути батьком — одна з найбільших радостей у житті, і це зробило мене ще більш цілеспрямованим і відданим ідеї зробити цей світ кращим».

Британська королівська родина, зокрема король Чарльз та королева Камілла, Кейт та Вільям, вже привітали Гаррі з 40-річчям. Вони розмістили відповідні дописи у своїх офіційних соцмережах.

«Вітаємо герцога Сассекського з 40-річчям!» — написали вони.

Принци Гаррі та Вільям
Getty Images

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Яке це полегшення — завершити курс хіміотерапії»: Кейт Міддлтон розкрила подробиці лікування від раку і відверто розповіла про свій стан

 

Новини по темі