Об'єднані під стягом незламних: привітання з Днем прапора у віршах і картинках

Привітання з Днем Державного прапора України у віршах, прозі і картинках

Привітання з Днем Державного прапора України у віршах, прозі і картинках

Поділитися:

День Державного прапора України — це свято, коли ми з гордістю вшановуємо наш синьо-жовтий стяг, який символізує свободу, мир і єдність нашого народу. У цей день ми згадуємо про силу та незламність України, яку він уособлює. Нехай цей прапор завжди надихає нас на краще майбутнє для нашої країни.

Привітання у віршах

►З Днем прапора, мій рідний край,
Хай кожен день приносить перемоги.
Хай у серцях горить святий вогонь,
До щастя нам бажаю вільної дороги.

►Ось прапор наш, він жовто-синій,
Як небо й землі рідні золоті,
Символ свободи, віри, сили і наснаги
І неньки України символ на віки.

►Золоте поле, небо синє —
Це наш прапор, гордість, сила!
Він у серцях завжди палає,
Україну прославляє.
З ним ідемо в нові далі,
З ним перемоги і печалі.
І вітер вільний в ньому віє,
Він рідний край завжди зігріє

Привітання у прозі

►Щиро вітаю вас із Днем Державного Прапора України — символом нашої єдності, незламності та сили. Під цими кольорами ми боремося за свою свободу, відстоюємо незалежність і творимо майбутнє для наступних поколінь. Нехай синьо-жовтий стяг завжди майорить над нашими головами, нагадуючи про нашу віру, волю і непохитність. Бажаю кожному з нас миру, процвітання та міцного здоров'я. Нехай наша Україна буде сильною, вільною і щасливою, а її прапор гордо майорить у кожному куточку світу!

►Дорогі співвітчизники! Вітаю вас із Днем Державного прапора України! Цей символ нашої нації є відображенням незламного духу, волелюбності та прагнення до свободи. Жовто-блакитні кольори в серці кожного з нас об’єднують у боротьбі за незалежність, мир та майбутнє нашої країни. Нехай наш прапор завжди майорить над Україною як знак перемоги, єдності та віри в краще завтра. Зичу всім миру, добробуту та нових звершень на благо нашої рідної землі Слава Україні!

►Дорогі українці! Сердечно вітаю вас з Днем Державного прапора України! Цей символ нашої незалежності, свободи та єдності кожного дня нагадує нам про величезну силу нашого народу, про нашу невтомну боротьбу за мир і справедливість. Під цими синьо-жовтими кольорами ми йдемо вперед, незважаючи на труднощі, долаючи всі перепони на шляху до перемоги. Нехай наш прапор завжди майорить над вільною та квітучою Україною, а в серцях кожного з нас горить незламна віра в краще майбутнє! Зі святом вас!

Привітання у картинках

День прапораДень прапораДень прапораЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що 1+1 Україна покаже до Дня Незалежності: телепрем'єра стрічки Я, Побєда і Берлін, масштабне розслідування Акіма Галімова та концерт із найкращими українськими зірками

Новини по темі