Психологічний тест по картинці: що вас найбільше тривожить

Психологічний тест по картинці: що вас тривожить

Тест: виберіть малюнок, який найбільше привертає вашу увагу, і дізнайтеся, який рівень тривоги ви зараз відчуваєте.

Поділитися:

Оберіть малюнок, який підсвідомо вам найближчий, та читайте пояснення.

Важливо: тест не має точної діагностики та має розважальний характер. За наявності реальних проблем варто звернутись до спеціаліста.

Картинка 1

Ви не вмієте обирати. Якщо ви вибрали перший номер, це означає, що у вас дві однакові цілі або потреби. Можливо, вас приваблюють дві різні професії, одну з яких ви вже обрали, але друга все ще вас приваблює або є вашим хобі. Або ви зараз на роздоріжжі, оскільки у вас є два варіанти облаштування житла, але кожен має приблизно однакову кількість плюсів і мінусів. Головне, щоб ці два напрямки (якими б вони не були) — були для вас однаково важливі.

Картинка 2

Ви живете майбутнім. Ваші дії спрямовані на розширення поточного проєкту або соціальних контактів. Однак вас турбують якісь незавершені стосунки або події, в яких це не має сенсу. Ви хочете щось виправити або завершити, щоб повністю присвятити себе поточним проблемам і цілям. Тому варто зробити висновки і зрозуміти, який досвід це принесе вам у майбутньому.

Картинка 3

Ви вирішуєте надто складні задачі. Ви живете у постійній напрузі та з тягарем відповідальності, що впливає на ваш фізичний та емоційний стан. Проте будь-яке випробування – це можливість стати сильнішими, отримати нові ресурси та поставити нові цілі. Життєві труднощі дають змогу нам загартуватись. Ви повинні повернутися до традиційного шляху – зрозуміти, чим особисто ви повинні скористатися, які у вас є можливості, як та кому ви можете довіряти.

Картинка 4

Ви не вмієте розставляти пріоритети. Ви творча особистість, з великим потенціалом і унікальним поглядом на світ. У вас багато ідей і бажання їх втілити, але ви все ще не можете розставити пріоритети та вибрати найважливіші та першочергові. Що ж, для вас такий стан досить типовий. Для початку спробуйте включити логіку і з'ясувати, в якій сфері у вас найбільше можливостей і ресурсів. 

Картинка 5

Ви відчуваєте розчарування та розгубленість. Насправді ви чимось розчаровані, можливо, ви злі та, здається, що все і всі проти вас. Це відчуття життєвої напруги пов'язане з якимись неприємними поточними подіями або крахом надій. Але якщо ми відчуваємо ці почуття, можливо, ви зіткнулися нарешті з реальністю. Правда, необхідно відновити витрачені на переживання сили.Поговоріть з тим, кому ви цілком довіряєте. Якщо ні, опишіть те, що сталося, як лист до друга або історію та спаліть його.

Картинка 6

Ви все ще шукаєте себе. Можливо, ви перебуваєте у процесі пошуку себе. Тепер ви відчуваєте, що старий світ змінюється, і ви намагаєтеся втриматися в ньому. Ви також боретеся за створення нового життя, будуєте плани і переживаєте, що минуле неможливо співвіднести з майбутнім. Ви підтримуєте і цементуєте минуле і майбутнє, але це лише тимчасове розв'язання проблеми. Можливо, з того, що у вас є, можна побудувати зовсім іншу дійсність. Треба лише зрозуміти, яку "стійку конструкцію" можна побудувати.

Картинка 7

Ви шукаєте гармонію та баланс. Швидше за все, вам важко знайти гармонію та баланс у своєму житті. Кожен хоче досягти стану гармонії, але цей процес складний і нескінченний. Ви хочете, щоб все було ідеально, але так не виходить. Не будьте надто суворими до себе та інших. Прийміть життя таким, яким воно є: з подарунками і втратами, зустрічами і розставаннями, з радощами і печалями. І перш за все, прийміть себе з усіма перевагами та недоліками.

Картинка 8

Ви живете в хиткому тунелі, який створили самі. З одного боку ви йдете до своїх цілей, а з іншого – переживаєте злети і падіння. Здається, все як і раніше, всі надії застигли в часі і не приносять довгоочікуваного результату. Проте запасіться терпінням і навчіться розслаблятися. Для здійснення ваших бажань потрібно більше часу. Зупиніться та динамічно подивіться, що відбувається з вами та вашим життям. Чи щасливі ви? Чи варто щось змінити, чи додати?

Новини по темі