Психологічний тест по картинці: підказки та знаки Всесвіту, які допоможуть змінити життя

Психологічний тест по картинці: які підказки та знаки Всесвіту допоможуть змінити життя

Виберіть символ та дізнайтесь, які підказки Вам надсилає Всесвіт.

Поділитися:

Всесвіт намагається допомогти та направити нас на правильний шлях, постійно даючи нам підказки й знаки, більшість з яких ми просто не помічаємо і не надаємо належного значення. Всі ми хочемо змінити своє життя на краще,  але інколи ми не можемо розрізнити ті аспекти, на які потрібно звернути увагу. Ось кілька підказок, які допоможуть вибрати більш вдалий сценарій свого життя. Закрийте очі, тричі глибоко вдихніть і спробуйте знайти тишу в собі. Після цього уважно подивіться на картинку і виберіть конверт. Не змінюйте свого рішення, не звертайте уваги на цифри.

Конверт №1

Світанок приходить завжди, що б не сталося. Так, ніч минула. Не впадайте у відчай, на горизонті з'явиться перший несміливий промінчик щастя, який стане величезним теплим потоком світла. Це зігріє та підніме всі аспекти вашого життя. Важкий час завжди супроводжує духовний ріст і прогрес,  доля випробовує вас на міцність і намагається зробити ще сильнішими. Найближчим часом у вашому житті почнуть відбуватися зміни, а ви, своєю чергою, не будете намагатися застигнути у відчутті щастя і рухатиметеся далі, за що Всесвіт винагородить вас ще більшими благами.

Конверт №2

Чи то Всесвіт вирішив порадувати вас , чи то виконати ваше бажання. Настають великі зміни у двох важливих сферах життя: особистій та фінансовій. Рідкісна удача, коли одночасно змінюються дві важливі сторони життя. Хоча, можливо, одне залежить від іншого. Наступні три місяці стануть для вас найуспішнішими  за багато років, вони дозволять вам знову побачити світ і відчути себе абсолютно щасливою людиною. Намагайтеся не відганяти удачу сумнівами  і очікуваннями чогось поганого, не програмуйте себе так, щоб всі щасливі зміни зникли в одну мить, як сон. Ви отримаєте те, що заслуговуєте. Відкрийте очі, візьміть із собою ліхтарик або хоча б постукайте в тому ж напрямку. Це виведе вас на правильний шлях у житті. Незабаром ви опинитеся  там, де інші навіть не могли мріяти. Ви здатні на багато, не розчаровуйтесь.

Конверт №3

Ваше життя пролітає перед очима, а Ви не оцінюєш найбільший подарунок, який маєте – час! Ви постійно переживаєте, бажаєте, щоб щось сталося, і ви забуваєте, що сьогодення є найважливішим, намагайтеся більше жити ТУТ і ЗАРАЗ. Бо найкраще місце там, де Ви є, а найкращий час ЗАРАЗ. Скористайтеся можливістю прожити більше щасливих моментів поруч із тими, кого любите. Скористайтеся можливістю більше насолоджуватися життям, знайомитися з новими людьми, жити сьогоденням і бути присутнім.

Конверт №4

Минуле минуло і його не повернеш. Але застрягти нерухомо в сьогоденні і продовжувати тримати повітря руками цілком реально. Але чи потрібно воно вам? Попри те, що це добре, попереду буде набагато краще.
Всесвіт ніколи не забирає щось хороше, щоб  натомість  дати  щось погане. Зараз вам так не здається, але ви зрозумієте, що результат був вартий усіх пережитих неприємних моментів. Подивіться у вікно, посміхніться сонцю і запитайте себе, чи справді Ви маєте те, на що заслуговуєте. Якщо так, ми вас вітаємо. А якщо все-таки ні, подумайте, як це змінити. Живіть зараз. Прагніть, Всесвіт підтримає всі ваші справи, любіть тих, хто любить життя.

Конверт №5

Довго накопичувана втома  зміниться радістю і захватом. Що саме стане причиною, невідомо. Можливо, це поліпшення у фінансовій сфері життя, або нові стосунки, а може бути, заслужений відпочинок. У будь-якому випадку, приводів для негативних думок більше не буде, зате буде яскраве сонце, теплий вітерець і бажання літати! Довіртеся Всесвіту та насолоджуйтеся спостеріганням за захоплюючим процесом зміни вашого життя. Діліться усмішками та теплом з іншими, і ця позитивна енергія повернеться до вас у примноженому вигляді.

Новини по темі