Ретроградний Меркурій 29 грудня — 18 січня: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на період ретроградного Меркурія 29 грудня — 18 січня
freepik.com

Анжела Перл дала детальний астрологічний прогноз на період ретроградного Меркурія для всіх знаків зодіаку.

Поділитися:

Ретроградний Меркурій очікуємо наприкінці 2022 року: з 29 грудня 2022 року до 18 січня 2023 року. Відома астрологиня Анжела Перл розповіла, чого чекати всім знакам зодіаку від даного періоду. Ретроградний Меркурій, за переконанням астрологів, відповідає за інтелект, думки, мовлення, лист, контакти, переговори, папери, документи, інформацію, навчання, поїздки, родинні зв'язки та торгівлю. Тому, у першу чергу, ретроградність зачепить саме ці сфери і всі процеси, пов'язані з ним, будуть гальмуватися, «йти назад», затримуватися. 

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на період ретроградного Меркурія 29 грудня — 18 січня

Гороскоп на ретроградний Меркурій Овен

29 числа варто зробити паузу в усіх справах, відпочивати і насолоджуватися досягнутим успіхом. Меркурій розвернеться у прямий рух аж 18 січня — тоді можна буде продовжувати будувати плани. 

Гороскоп на ретроградний Меркурій Тілець

29 грудня Меркурій стає ретроградним до 18 січня. Це символ відпочинку, відпустки, релаксу. Ви зможете подорожувати, побачитися з друзями, відпочити вдома з книгою або фільмами. Головне — відпочивайте у цей час і не починайте нових справ. 

Гороскоп на ретроградний Меркурій Близнюки

Місяць закінчується ретроградним Меркурієм — з 29 грудня по 18 січня. Це пауза і відпочинок. До вас також можуть повернутися ваші експартнери або фінансові проблеми, які потрібно буде закрити. В цей час краще нічого не купувати і не підписувати документів. Це час для відпочинку. 

Гороскоп на ретроградний Меркурій Рак

29 грудня ретроградний Меркурій у 7 будинку. Ретроградним буде до 18 січня. Вам доведеться обміркувати якусь пропозицію. Плутон теж буде у 7 будинку, можлива зміна партнера, розставання, вибір. Не варто приймати рішень про купівлю, продаж, контракти також не потрібно укладати. Не варто квапити події.

Гороскоп на ретроградний Меркурій Лев

29 грудня — ретроградний Меркурій у 6-му будинку до 18 січня: не варто нічого купувати, краще і відпочивати, зробити паузу у справах.

Гороскоп на ретроградний Меркурій Діва

29 грудня починається ретроградний Меркурій. Це ваша планета, ваш покровитель. Він розвернеться у 5 домі. Він буде ретроградним до 18 січня. Тому у цей час нічого не плануйте, відпочивайте і беріть паузу у всіх справах. 

Гороскоп на ретроградний Меркурій Терези

29 грудня Меркурій у 4-му будинку буде ретроградний до 18 січня 2023 року. Не приймайте жодних рішень, не призначайте нові зустрічі та купіть новорічні подарунки до цього періоду. Це період відпочинку та застою.

Гороскоп на ретроградний Меркурій Скорпіон

З 29 грудня настає ретроградний Меркурій. З'являться старі знайомі, повернуться якісь ситуації з минулого. Більше відпочивайте, і вже після 18 січня можна буде активно планувати 2023 рік.

Гороскоп на ретроградний Меркурій Стрілець

Ретроградний Меркурій стартує 29 грудня і пробуде в такому становищі до 18 січня 2023 року. Витрати, погашення боргів, кредитів. Період хороший для сезонного бізнесу. Повернення старих клієнтів.

Гороскоп на ретроградний Меркурій Козеріг

З 29 грудня ретроградний Меркурій у знаку Козерога пробуде до 18 січня 2023 року. Відчують сильніше за інших ті Козерога, які мають аксцендент з 8 по 24 градуси Козерога або день народження з 29 грудня по 18 січня. Він проходитиме три рази з вашого знаку, Місяцю або аксценденту. Ретроградний Меркурій завжди пауза, очікування. Він може змусити вас переробляти щось кілька разів. Утримайтеся від поїздок, покупок та важливих рішень.

Гороскоп на ретроградний Меркурій Водолій

29 грудня Меркурій буде ретроградним до 18 січня 2023 року у 12 будинку. Ви щось очищатимете, викидатимете зі свого життя. Небажано планувати щось важливе, підписувати документи. Найкраще завершити старі справи. При цьому можуть виникати проблеми чи люди з минулого. Також у цей період чудово влаштувати собі відпочинок та самопізнання. Сатурн у Водолії до 7 березня 2023 року в аспекті 90 градусів до Урану. Найбільш схильні до його впливу люди з асцендентом з 19 по 22 градуси або народжені з 9 по 12 лютого. Сатурн може дати нам уроки життя, на які ми не очікували.

Гороскоп на ретроградний Меркурій Риби

29 грудня – 18 січня ретроградний Меркурій. Перероблятимуть, переписують, змінюватимуть плани. Не треба сильно щось тиснути чи просувати. Час підготовки, переоцінки, доопрацювання. Добре зустрічі зі старими друзями. Новий рік можна зустріти зі старою компанією, не купувати дорогих речей, не підписувати, не починати щось нове. Брати паузу. З'явиться відчуття, що можна вибрати своє майбутнє. Саме те, що ви хочете. Також 11-й будинок відповідає за дітей.

Новини по темі