Робимо приємно без загрози для гаманця: 5 ідей бюджетних подарунків

Бюджетні та недорогі подарунки: цікаві ідеї для кожного свята.

Поділитися:

Усім відомо, що подарунок не обов'язково має бути дорогим, щоб бути щирим і приємним. У цій статті ми поділимося 5 ідеями для бюджетних подарунків, які неодмінно порадують ваших близьких:

1. Фотоальбом

Здається, що в часи панування Інстаграму та хмарних сховищ фізичні фото вже нікому непотрібні. Однак є в них своєрідний шарм та тепла атмосфера, яка точно зігріє серце отримувачу. Усе, що від вас потрібно — відібрати кілька щасливих світлин та роздрукувати їх. Якщо маєте власний принтер, то витратити кошти доведеться лише на альбом.

Альбои

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від коханих до колег: щирі привітання з днем народження для всіх

2. Сплануйте день розваг

Створіть саморобну подарункову картку, яка дасть одержувачу право на повністю спланований день розваг. Візьміть племінника на екскурсію найкращими дитячими майданчиками, зводіть батьків до музею, влаштуйте фотосесію другу у місцевому парку, приготуйте святкову вечерю для коханого. Трохи уяви, і ви знайдете багато спільних справ, які не спустошать ваш гаманець.

Листівка

3. Набір для релаксу

Зібрати власний подарунковий кошик зі свічок, доглядових масок, засобів для душу та інших приємностей не вимагає багато зусиль та коштів. Це хороший спосіб забезпечити близькій людині можливість розслабитися та відпочити після складних буднів. Додайте до набору підписану листівку, і матимете корисний бюджетний подарунок.

Спа

4. Подарунковий сертифікат

Якщо не знаєте, що подарувати, подарунковий сертифікат стане чудовим виходом з ситуації. Ви можете подарувати абонемент на майстер-клас, урок танців, або в магазин одягу, косметики, книг, канцелярії тощо. Чимало магазинів пропонують широкий ціновий діапазон для таких купонів, тож ви з легкістю зможете знайти щось і за 250 грн.

Подарунок

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 оригінальних подарунків, які створять незабутнє свято кожному

5. Персоналізований посуд

Гарним подарунком стане будь-який предмет посуду, оформлений спеціально для отримувача. Купіть звичайну чашку, а далі дозвольте своїй фантазії зробити все за вас. Існує чимало інструкцій в інтернеті, як зробити власний дизайн для чашки за допомогою лаку для нігтів, акрилових фарб, маркерів, блискіток, клею та багато інших підручних матеріалів. Додайте на посуд важливу фразу, смішний малюнок чи особисте послання, і такий подарунок точно буде вирізнятися серед інших.

Чашка

Фото: Unsplash, Freepik

Новини по темі