ТОП-5 оригінальних подарунків, які створять незабутнє свято кожному

Подарунки на день народження: 5 ідей для незабутнього свята
Freepik

Що подарувати на день народження близькій людині: оригінальні ідеї.

Поділитися:

День народження — це чудова нагода порадувати близьку людину. Але як вибрати подарунок, який справді сподобається імениннику і справить незабутнє враження? Пропонуємо 5 ідей, які допоможуть вам створити найкраще свято для ваших найближчих. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подарунки під час війни: корисні та практичні ідеї

Оригінальні подарунки на день народження

1. Квест-кімната

Квест-кімната — це відмінний варіант подарунка для людей, які люблять пригоди та загадки. При виборі квест-кімнати для подарунка, враховуйте інтереси іменинника. Ви можете перенестися до історичних подій, магічних світів та апокаліптичних сюжетів. У будь-якому разі такий подарунок запам'ятається надовго.

Квест

2. Майстер-клас

Чудова можливість підштовхнути іменинника до чогось, що він давно відкладає, або відкрити нові можливості. Кулінарія, гончарство, ораторство, танці, акторство, вокал тощо — можливо, саме ваш подарунок стане першим кроком до успіху близької людини в якійсь з цих сфер.

Гончарство

3. Персоналізовані парфуми

Персоналізовані парфуми створюють на основі індивідуальних характеристик людини, таких як її улюблені запахи, стиль життя та особистість. Майстер-парфумер враховує всі побажання іменинника та зробить неповторний аромат, який вразить усіх. 

Парфуми

4. Масажер

Практичний подарунок для всіх, адже так ви надовго забезпечите іменинника можливістю порелаксувати після важких днів. Такі пристрої дозволяють насолоджуватися масажем в будь-який час, що дозволяє економити час і гроші, які витрачають на постійні візити до масажного кабінету.

Масаж

5. Техніка

Без гаджетів уявити сучасне життя неможливо. Навушники, смартгодинник, павербанки, електронні книги та чимало інших речей точно стануть у пригоді імениннику. Такий подарунок буде не лише приємним, а і надзвичайно корисним, адже полегшить життя вашої близької людини.

Павербанк

Фото: Unsplash, Freepik

Почати вітати іменинників можна зі святкового сніданку. Готуємо найсмачніші овочеві оладки – за рецептом "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна":

Новини по темі