Як проходять зйомки 2 сезону "Жіночий лікар. Нове життя": фото

Жіночий лікар. Нове життя

Тривають зйомки нового сезону медичного серіалу "Жіночий лікар. Нове життя": фото.

Поділитися:

“1+1 Україна” спільно з FILM.UA Group розпочали зйомки продовження одного з найпопулярніших серіалів про медиків Жіночий лікар. Нове життя. Премʼєру можна буде побачити вже на початку нового телесезону на “1+1 Україна”. Офіційні соцмережі "1+1 Україна" та актори серіалу вже показали шанувальникам кілька фото зі знімального процесу.

жіночий лікар. нове життя

жіночий лікар. нове життя

Перший сезон завершився тим, що акушер-гінеколог Михайло Гончар помирився з Оленою Руденко, але він не знає про її рішення стати бойовим медиком на фронті. Куди повернуть долі улюблених героїв серіалу — глядачі “1+1 Україна” побачать уже восени.

жіночий лікар. нове життя

Загалом події другого сезону розгортатимуться у вже всім знайомому столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології, куди скеровують вагітних із патологіями та ускладненнями з усієї України. Михайло Гончар продовжить свою важливу роботу, приймаючи пацієнток і розв'язуючи нові медичні кейси. У новому сезоні глядачі дізнаються, як розгортатиметься історія Юрія Сердюка та чи повернеться Пишна з дитиною. А ще — чи чекає Андрія Балюка успіх у карʼєрі, та як розвиватимуться стосунки з Лілією Ластівкою. 

Деякими світлинами зі знімального майданчика поділився і Тарас Цимбалюк, який зіграв Андрія Балюка:

жіночий лікар. нове життя

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

"Боже, як же я скучив за твоїм героєм в цьому серіалі", — написав Андрій Ісаєнко, виконавець ролі Михайла Гончара, під дописом Тараса.

Не пропустіть нові подробиці про другий сезон одного з найпопулярніших українських медичних серіалів "Жіночий лікар. Нове життя" на “1+1 Україна”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі