Розмови на кухні: Наталія Мосейчук показала, як знімає відео для власного YouTube каналу

Наталія Мосейчук показала, як знімає відео для власного YouTube каналу

Телеведуча 1+1 Наталія Мосейчук нещодавно відкрила власний YouTube канал, де публікує ексклюзивні інтерв’ю з експератами та лідерами думок.

Поділитися:

У YouTube Shorts вона опублікувала відео, де показала як разом з командою проводить зйомки інтерв’ю. 

Мосейчук

Вже сьогодні ввечері, на сторінці з’явиться нове відео — розмова з Машею Єфросиніною. Слідкуйте за оновленнями каналу за посиланням.

Тим часом Наталія Мосейчук показала залаштунки знімального процесу. Над створенням відеоконтенту разом з телеведучою працює команда з трьох людей, а також команда Право на Владу. Традиційну студію замінила кухня. А зустрічі “наживо” — розмови по відеозв’язку. 

Мосейчук

“Для тих, хто питав, як все влаштовано за кадром. Люди ж думають, у нас студія патріотична. Але ми сидимо на кухні, насправді. У нас дуже патріотична кухня. Ми її переробили у маленьку студію”, – розповіла Мосейчук.

Мосейчук

Наталія не приховує – вона телевізійниця і тільки розпочала опановувати всі тонкощі роботи на YouTube. Та відео на каналі вже набирають сотні тисяч переглядів. Понад 130 тис переглядів зібрало відео розмови Валерієм Кур, легендарним слідчим і понад 115 тис – з азербайджанським експертом Агілем Рустамзаде. 
 
Контент оновлюється тричі на тиждень. 

Новини по темі