Руслана влаштує арт-перформанс у Чорнобилі

Руслана влаштує арт-перформанс у Чорнобилі  до річниці Чорнобильської катастрофи
фото: Master Management

Співачка стала Амбасадором відновлюваної енергії.

Поділитися:

В ніч на 26 квітня, у 33-ті роковини однієї з найбільших техногенних катастроф у світовій історії – Чорнобильської трагедії, Амбасадор Відновлюваної енергії у світі – Руслана запланувала масштабний авторський арт-перформанс у зоні відчуження.

фото: Master Management

Трагедія на Чорнобильській АЕС назавжди закарбувалася в пам’яті всього людства. Проте важливо не тільки пам’ятати, але й роблячи висновки, рухатись вперед. Гіркий досвід Чорнобиля має в першу чергу навчити нас не допускати подібних глобальних помилок у майбутньому.

Руслана як Амбасадор відновлюваної енергії у світі започатковує дворічний проект «Sunrise of Renewable Energy», щоб донести суспільству, що необхідно мінімізувати ризики від виробництва електроенергії. Це програма дій, що має на меті розробити Infotainment-платформу для усвідомленого вибору всіх верств суспільства на користь енергії життя – 100% Renewable Energy Only.

«Чорнобиль: RE:start» – це відправний пункт проекту «Sunrise of Renewable Energy», мистецький погляд на трагічну сторінку не лише історії нашої країни, а й всього світу. І саме цей посил буде особливо підкреслено у моєму перформансі», - розповідає Руслана.

фото: .facebook.com / RuslanaAmbassador

Подія відбуватиметься у символічному місці – біля стели Янголу-Сурмачу, де, за режисерським задумом, зустрінеться сіре минуле та світле майбутнє. Окрім Руслани, в акції візьмуть участь провідні діячі України у галузі чистої енергії, зокрема, члени платформи Global 100% RE Україна.

Підсумком проекту, за задумом організаторів, стане міні-фільм та цикл відеоробіт для соціальних мереж та їх трансляція у рамках масштабних проектів Руслани в якості Амбасадора Відновлюваної енергії у світі.

Новини по темі