Серіал «Метелики» тепер доступний для перегляду на ovva.tv

Серіал "Метелики" відтепер можна переглянути на відеосервісі ovva.tv

Український міні-серіал розповість про долю закоханих людей, життя яких кардинально змінюється після аварії на ЧАЕС.

Поділитися:

Драматичний міні-серіал Віталія Воробйова «Метелики», який вийшов в 2013 році до двадцять сьомої річниці аварії на Чорнобильській АЕС, став доступний для перегляду на відеосервісі ovva.tv.

Міні-серіал розповість про долю закоханих молодих людей, життєвий шлях яких в один момент змінюється після трагічних подій, які порушили спокійне життя в Прип'яті.

"Метелики" – це серіал, який розповідає про страшну техногенну катастрофу, тим не менш, це все ж фільм про справжнє і щире кохання, – зазначає режисер кінострічки Віталій Воробйов.

За словами режисера, любовна історія виявилася короткою, адже вона спалахнула на тлі трагічних подій, не зважаючи на властиву їй чистоту і реалістичність.

Творці стрічки "Метелики" провели непросту роботу, перед ними постало завдання – професійно і реалістично передати в кінострічці подробиці страшної аварії в Чорнобилі. Масштабна робота, яка була зроблена знімальною командою, на завершальному етапі доповнилася вражаючими спецефектами, створеними за допомогою нанотехнологій.

У такій же спосіб, за допомогою архівних фотографій і інших історичних матеріалів, команді художників вдалося відобразити в фільмі фатальний вибух, а також проведення рятівних і ліквідаційних робіт в Чорнобилі.

Міні-серіал розповість глядачеві історію про несправедливо коротке кохання, яке виявилося сильнішим за смерть. Старшокласниця Алевтина і солдат Паша подібно метеликам, які прагнуть до вогню, летять назустріч справжніх почуттів, але при цьому не звертають уваги на жахливі події навколо.

Подивитися трагічний міні-серіал ви зможете на ovva.tv. Нагадаємо, відеосервіс ovva.tv працює в тестовому режимі з лютого 2016. Користувачі відео-сервісу ovva.tv отримують доступ до якісного і легального відео в будь-який час і без обмежень.

Новини по темі