Серіал Школа та проект Україна. Повернення своєї історії стали переможцями рейтингу Знято в Україні

Серіал Школа та проект Україна. Повернення своєї історії стали переможцями рейтингу Знято в Україні

Особливу нагороду також отримала зірка Школи Ірина Кудашова.

Поділитися:

Одразу три проекти 1+1 очолили рейтинги голосування Знято в Україні, ініційованого сайтом delo.ua. Переможців обирали серед експертного та глядацького голосування.

Документально-історичний проект Акіма Галімова Україна. Повернення своєї історії став найкращим у номінації TV: Докуфільми/Докудрами на думку експертів та увійшов до ТОП-5 рейтингу глядацького голосування. Проект покликаний розвінчати роками нав’язані міфи й повернути українцям справжню історію, яку протягом століть методично намагалися стерти з народної пам'яті. Оцінювали перші два фільми з циклу.

Серіал Школа очолив рейтинг у номінації Серіали в експертному голосуванні. Це перший україномовний проект, який розповідає про реалії життя школярів та їхні стосунки з викладачами й батьками.

Акторка серіалу Ірина Кудашова, яка виконала роль Ніки, отримала перемогу в номінації Актори серед глядацького голосування.

Документальна драма Світлани Усенко Діти перемоги, знята командою Департаменту журналістських проектів 1+1 медіа, стала №1 в номінації TV: Докуфільми/Докудрами серед глядацького голосування. Фільм знятий за розповідями живих свідків Другої світової війни. У кожного з них особлива історія та своє ставлення до тієї запеклої боротьби й перемоги.

Дивіться Діти перемоги онлайн:

Церемонія нагородження Знято в Україні відбулася 4 квітня у Києві. Під час заходу обрали найкращі українські фільми й серіали 2016-2018 років та представників кіно- й телеіндустрії, які взяли участь у їхньому створенні. До складу журі увійшли 25 експертів, серед яких ― організатори кінофестивалів, кіножурналісти, кінокритики та opinion leaders.

Новини по темі