"Sex-місія" повертається на 1+1

"Sex-місія" повертається на 1+1

Прем'єра другого сезону авторської програми Світлани Усенко "Sex-місія" стартує вже цього четверга опівночі. "Sex-місія" - відверта й публічна розмова про секс: без комплексів, недоречних жартів та жодних табу.

Поділитися:

Прем'єра другого сезону авторської програми Світлани Усенко "Sex-місія" стартує вже цього четверга опівночі. "Sex-місія" - відверта й публічна розмова про секс: без комплексів, недоречних жартів та жодних табу.

Автор та ведуча програми – Світлана Усенко, а оператор – її чоловік, Віталій Панасюк. Телевізійне подружжя, яке прожило багато років разом і виховує 14-річного підлітка, з власного досвіду знає всі проблеми, про які ніяково говорити вголос, але які існують у кожній родині.

"Питання, про які ми говоритимемо, когось шокуватимуть, когось дратуватимуть, а когось, мабуть, змусять червоніти. Тому що ми показуємо та знімаємо все! - заявляє ведуча програми Світлана Усенко. - Але наш проект несе суто освітню місію. На глядача чекає не розважальна передача, а наукова інформація, перевірена на собі."

Ведуча "Sex-місії" Світлана Усенко та її чоловік знають, що про це не завжди наважуються ділитися навіть з найближчими родичами та друзями. Але Світлана та Віталій готові не лише відверто говорити, а й публічно експериментувати.

"Для мене важливо нести людям щось корисне", – каже Світлана Усенко, ведуча програми "Sex-місія", яка в минулому телесезоні збурила весь вітчизняний медіапростір. Багато хто, зокрема й члени Нацради, виявились не готовими до того, що доросла жінка, ще й Заслужений журналіст України, вийде в піжамі на Хрещатик та розпитуватиме перехожих, наскільки добре вони обізнані в "Кама-сутрі".

Головне питання, яке подружжя порушить у першій програмі, – жіночі груди. В ефірі 1+1 глядачі побачать справжню операцію зі збільшення грудей! Також Світала Усенко поставить питання, які саме груди подобаються чоловікам: відомі "мени" – ресторатор Микола Тищенко, політик Олег Ляшко та продюсер Володимир Бебешко – обиратимуть серед представлених колективом програми різних за статурою жіночок власницю "ідеальних грудей".

Також Світлана відвідає крамницю спідньої білизни у Варшаві, де знана на всю Польщу консультант допоможе їй розібратися у тонкощах правильного підбору бюстгальтерів задля естетики, комфорту та здоров'я. Лікар-мамолог проведе майстер-клас із самостійного обстеження грудей... у хлібопекарному цеху. Навчальним матеріалом "лектору" та "учням" послужить... здобне тісто та горіхи.

Крім того у першому випуску програми Світлана Усенко досліджуватиме нюанси "першого побачення". Як до нього готуються чоловіки та жінки? Розібратися в цьому ведучій допоможуть Василиса Фролова та Андрій Джеджула. Для них це справжній експеримент, адже знімальна група підготувала їм побачення "наосліп".

Дивіться нові програми "Sex-місії" щочетверга о 00:05