Сезон хюґе: Як створити затишний домашній образ узимку

Модний домашній одяг для зимових вечорів (ФОТО) | Мода | 1+1
Фото: Princesse Tam Tam

Щоб зігрітися та поринути в святкову атмосферу.

Поділитися:

Коли мороз малює на вікнах візерунки, а сонце відмовляється ділитися вітаміном D, тепла і затишку хочеться вдвічі більше. На вулиці за це відповідають та , а вдома — гаряче какао, пухнастий плед і зручний одяг. 

Але, погодься, насолодитися особливою зимовою атмосферою у старому спортивному костюмі буде складно. Та і навіщо, коли існує така кількість справді стильних домашніх вбрань? 

Натхнення для затишних образів ми шукали у популярних європейських брендів. Не всі вони представлені в Україні, але завдяки myMeest — це і неважливо. Зручний і надійний сервіс доставки дозволяє забути про кордони та робити покупки у Великій Британії, Франції, Німеччині та багатьох інших країнах. 

З myMeest ти не лише відкриєш для себе нові бренди, а й зможеш зекономити на вже відомих. Адже речі на офіційних сайтах продаються за більш привабливими цінами, ніж пропонують торговельні центри. 

Якщо ж у тебе немає часу на онлайн-шопінг, врятує наша добірка. Будь-який образ легко придбати, просто клікнувши на посилання під фото. 

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як вигідно і без ризиків купувати речі за кордоном: Секрети онлайн-шопінгу

Класична піжама

Для сну надавай перевагу більш легким матеріалам — шовку чи сатину, а протягом дня утеплюйся фланелевою або вовняною. Окрім однотонних та з нейтральними принтами, у зимовий сезон зверни увагу на піжами з тематичними малюнками. Якщо об’єднати таку з ароматом мандарин і улюбленим новорічним фільмом, казковий настрій гарантовано! 

Базовий комплект

Компромісний варіант для тих, кому важко сконцентруватися у надто розслабленому піжамному образі. Приємний до тіла, безшовний і вишуканий костюм стане в нагоді, коли неочікувано завітали гості, треба вигуляти собаку або швиденько збігати в магазин. 

Сукня

Якщо навіть вдома хочеш почуватися жіночною, сукня — ідеальне рішення. Ти можеш придбати лаконічну з колекцій casual (для максимального комфорту бери на розмір більшу) або відшукати подібну серед білизняних брендів. Також зверни увагу на костюми — вони бувають не лише штанні, а й зі спідницею. 

Кардиган-халат

Його можна носити як самостійний елемент або об’єднати з будь-яким іншим домашнім одягом. До прикладу, коли потрібно додати теплий шар до сатинового комплекту або не хочеш, щоб кур’єр побачив пухнастого єдинорога на твоєму піжамному светрі. 

Капці

Без них твій затишний домашній образ буде неповноцінним! Обирай, на чиєму ти боці — універсальної класики або чарівної безпосередності. 

Як зробити та отримати замовлення?

Нагадаємо, що швидко та вигідно купувати речі в цих та багатьох інших магазинах Європи допомагає myMeest. Завдяки сервісу оформити замовлення з іноземного сайту ще простіше, ніж знайти час для відвідування ТЦ. Детальну інструкцію та відповіді на свої запитання знайдеш за посиланням

Також не втрачай можливості виграти приємні подарунки від myMeest! Бери участь в опитуванні, а в грудні 2019 року ми оголосимо імена щасливчиків.

poll_content_711

Не пропусти інші добірки, актуальні для зимової пори:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі