Свінгери-2, Рокетмен і не тільки: що подивитися на 1+1 Україна у вихідні

Що подивитися на вихідні: Свінгери-2, Рокетмен і не тільки

Що подивитися на вихідні: на 1+1 Україна покажуть Свінгери-2, Рокетмен і не тільки

Поділитися:

Рокетмен — субота, 29 червня, 22:20 

Фільм "Рокетмен" – це захоплююча біографічна драма, яка розповідає про нелегкий шлях до слави та визнання світової зірки Елтона Джона. Стрічка ведеться від імені молодого Реджинальда Дуайта, сором'язливого хлопця з маленького містечка, який володіє неймовірним музичним талантом.

Рокетмен

Потанцюймо — неділя, 30 червня, 16:50

Зворушлива мелодрама, яка розповість про кризу відносин та відновлення життєвих орієнтирів. Успішний юрист із Чикаго Джон Кларк, живе майже ідеальним життям, але йому чого не вистачає. Він заново вчиться радіти життю за допомогою ритмів музики та танців.

Зірки за обміном — неділя, 30 червня, 21:00

Українська комедія, яка розповідає про кумедну історію двох зірок шоу-бізнесу, які раптово опиняються в тілах одне одного. Поля Молякова, гламурна співачка, та рок-музикант Фома Михайловський ведуть постійне суперництво на сцені. Їхні шляхи несподівано перетинаються, коли вони містичним чином міняються тілами.

Зірки за обміном

Свінгери-2 — неділя, 30 червня, 23:00

Цього разу сімейні пари, які вже давно втратили пристрасть у стосунках, зважуються на відчайдушний крок – обмін партнерами. Після подій першої частини минає час. Ігор стикається з новою проблемою – він втрачає чоловічу силу. Його дружина, Світлана, намагається всіма можливими способами повернути їхнє щастя.

Свінгери

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злата Огневич представила саундтрек до фільму Конотопська Відьма та виконала його наживо у Сніданку з 1+1

 

 

 

Новини по темі