Злата Огневич представила саундтрек до фільму Конотопська Відьма та виконала його наживо у Сніданку з 1+1

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Злата Огневич представила пісню Пташка, яка стала головним саундтреком до фільму Конотопська Відьма

Поділитися:

Українська співачка Злата Огневич представила саундтрек до фільму-помсти Конотопська Відьма від FILM.UA та виконала його наживо у Сніданку з 1+1.

Пісня, яка стала головним саундтреком до фільму, отримала назву Пташка. Напередодні прокату Огневич також презентувала кліп на пісню, до якого увійшли ексклюзивні кадри з фільму.

У студії Сніданку з 1+1 співачка поділилася, що пісня Пташка відображає непереможний дух та стійкість жінки, її здатність зберігати надію та віру навіть у найскладніші моменти свого життя. Трек уособлює історію стародавньої Відьми з Конотопу і є справжньою одою тієї внутрішньої сили, яка нині живе у кожній українській жінці.

«Пташка – це моя особиста присвята усім жінкам, які на своїх тендітних плечах тримають цілий світ і роблять усе заради безпеки своїх близьких, своєї родини та своєї землі. Боротьба пташки у пісні така ж відчайдушна, як і внутрішня боротьба героїні за своє власне, щасливе буття», – прокоментувала Огневич.

Злата Огневич

Нагадаємо, в центрі історії фільму Конотопська Відьма — стародавня відьма з Конотопу. Закохавшись у звичайного хлопця, вона зреклася своїх відьомських сил. Однак із початком повномасштабної війни російські солдати захоплюють місто і жорстоко вбивають її коханого. Героїня вирішує помститися, тому повертає свої сили та обрушує жахливі та криваві кари на вбивць свого нареченого.

«Кіно - це завжди про магію. Так само відбулося і в нашій зі Златою співпраці. Пісня “Пташка” відображає основний посил усього фільму, який ми, як творці, прагнемо донести до глядача. Зокрема, пісня прозвучить в одній із ключових сцен фільму. Ця колаборація відбулася в цілковитій синергії, більше того - це не єдиний наш спільний сюрприз: про це розповімо згодом», – поділилася деталями продюсерка фільму Ірина Костюк.

Не пропустіть прем'єру фільму 22 серпня та дивіться новий кліп на саундтрек від Злати Огневич вже зараз.

1+1 media – медіапартнер проєкту.

Новини по темі