Шляхетні Kazaky не потягнуть свій російський клон до суду

Шляхетні Kazaky не потягнуть свій російський клон до суду

Хлопці на підборах, які підкорили італійські подіуми, і саму Мадонну, розказали "ТСН. Особливе", що думають про свою російську копію.

Поділитися:

Четвірка російських хлопців на підборах із назвою Kazzaky LTD збирається на Євробачення. Вони подали заявку на участь у відборі. Українські Kazaky судитися з ним не будуть, повідомляє "ТСН. Осоливе".

"Ну, то й що" - саме так коментують росіяни свою схожість на українських "Казаків". Вони теж танцюють на підборах, і з назвою довго не мудрували - назвалися Kazzaky LTD. Тож сплутати їхні афіші та афіші легендарного українського гурту досить легко.

"Ми ні в кого нічого не крали. Якщо подивитися назву українських "Казаків", там буква "зед" перевернута, і виходить "Касаки". І бренд зареєстрований", - каже продюсер росіян В'ячеслав.

Продюсер гурту Kazzaky LTD каже, що його підопічні відрізняють від українських хлопців на підборах насамперед аудиторією.

"Їх називають гей-групою. Ми в гей-клубах не виступаємо, у нас такий принцип. Гей-публіка - вона трохи невдячна. У нас всі хлопці - гетеросексуали", - розвиває думку продюсер.

На відміну від українців, у російському гурті вокаліст Олександр тільки співає, решта - лише танцюють. І не завжди синхронно.

Хлопці проводять репетиції у звичайній танцювальній залі московських закапелків. За стіною - літні сімейні пари вчаться танцювати вальс і танго.

Українських "Казаків" їх російські клони не бентежать, адже велика європейська сцена їх не цікавить. Про це у телефонній розмові "ТСН.Особлив"е повідомив лідер гурту Олег Жежель. І додав - судитися вони не збираються навіть за копіювання стилю і назви.