Про пригоди, міфи та магію: які праймові кінохіти покажуть цієї неділі на 1+1 Україна

Шо подивитися 15 вересня на 1+1 Україна: від Геркулеса до Братів Грімм
instagram/herculesmovie

Від Геркулеса до Братів Грімм: що подивитися 15 вересня на 1+1 Україна

Поділитися:

Влаштуйте фантастичний кіновечір з 1+1 Україна. Розповідаємо, які праймові кінохіти підготували для вас на цю неділю, 15 вересня.

Неділя, 15 вересня, 19:00 — Геркулес

Переслідуваний гріхами свого минулого, Геркулес став найманцем. Разом із п'ятьма вірними соратниками він подорожує по Древній Греції, продаючи свої послуги за золото та використовуючи свою легендарну славу, щоби залякувати ворогів. Але коли добрий правитель Фракії і його донька просять Геркулеса допомогти перемогти дикого та страхітливого воєначальника, Геркулес вирішує, що для того, щоб добро перемогло, а справедливість перемогла — він має знову стати героєм, яким він колись був, він повинен прийняти міф про себе, він має бути Геркулесом.

Геркулес

Неділя, 15 вересня, 21:00 — Мисливці за відьмами

Брат і сестра опиняються в лісі, куди їх заводить батько, щоб позбавитися дітей на вимогу мачухи. Діти потрапили у пастку відьми, яка хотіла їх з'їсти. Але Гензель і Гретель обдурили злу відьму і врятувалися з пряничного будиночка. Вони виросли та стали мисливцями на відьом. Брат і сестра приходять до Аугсбурга, щоб позбавити місто від злої відьми Мюріель, яка хоче принести в жертву всіх дітей.

Мисливці за відьмами

Неділя, 15 вересня, 22:50 — Брати Грімм

Німеччина, 1811 рік. Ім'я братів Грімм гримить по всій країні, всі від малого до великого знають, що саме до них потрібно звертатися, якщо по сусідству з вами завелося привид, відьма або якась інша нечисть. Але ніхто не здогадується, що насправді Якоб і Вільгельм Грімми, звичайнісінькі шарлатани, які заробляють екзорцизмом на шматок хліба. Але якось вони стикаються зі справжньою чаклункою, їй потрібно вкрасти дванадцять дівчаток, щоб здобути вічну молодість.

Брати Грімм

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забути минулі образи і знову покохати: де дивитися новий український серіал Поклик кохання

 

Новини по темі