Забути минулі образи і знову покохати: де дивитися новий український серіал Поклик кохання

Поклик кохання
Серіал Поклик кохання — де дивитися усі серії онлайн, сюжет, актори

Новий український серіал Поклик кохання — де дивитися усі серії онлайн, сюжет, актори

Поділитися:

На телеканалі 1+1 Україна вийшов новий український серіал Поклик кохання, де головні ролі зіграли Сергій Стрельніков та Зоряна Марченко. Розповідаємо, про що серіал та де дивитися усі серії онлайн.

Про що серіал Поклик кохання

Поклик кохання — зворушлива історія про втрати, надію та другий шанс на щастя. У центрі сюжету — Аня та Андрій, чиє перше кохання обривається через непорозуміння. Шляхи закоханих, які разом навчалися у школі, розходяться. Війна змушує їх повністю змінити свої життя.

Так, Андрій стає військовим, а Аня будує кар'єру в столиці. Війна змусила обох переосмислити свої пріоритети. Герої знову зустрічаються, коли повертаються до рідного міста. Доля дає їм шанс почати все спочатку, проте чи зможуть вони пробачити минулі образи і знову покохати один одного?

Поклик кохання

Поклик кохання: актори

Головні ролі у серіалі зіграли Сергій Стрельніков та Зоряна Марченко. Також глядачі побачать Ольгу Атанасову-Лук’яненко, Костянтина Октябрського, Катерину Вишневу, Олександра Форманчука, Сергія Кисіля, Поліну Носихіну.

Режисер — Олександр Кирієнко, автори сценарію — Андрій Бабік, Наталія Дідківська, оператор-постановник — Дмитро Кіптілий, продюсери — Віталій Сіренко, Вадим Жук.

Серіал знято на замовлення державного підприємства Мультимедійна платформа іномовлення України (ДП МПІУ).

Де дивитися Поклик кохання онлайн

Переглянути 4-серійну історію Поклик кохання можна на сайті 1plus1, а також на офіцйному ютуб-каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Не лише про цілющі трави, а й про традиції та народні прикмети»: Олена Михайліченко поділилася цікавими фактами про серіал Учениця Мольфара та заінтригувала справжньою магією української землі

 

Новини по темі