Щире кохання переможе: телеканал ТЕТ покаже «Ромео і Джульєтта з Черкас»

ТЕТ покаже ситком Ромео і Джульєтта з Черкас

ТЕТ покаже силу справжнього кохання в ситкомі «Ромео і Джульєтта з Черкас

Поділитися:

14 листопада о 20:00 на телеканалі ТЕТ почнеться показ ситкому «Ромео і Джульєтта з Черкас» з найвідомішими українськими акторами комедійного жанру. Вічна історія щиро закоханої пари та запекло ворожих батьків на український лад обовʼязково підійме настрій глядачам і надихне на романтичні жести.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Я хочу бути присутнім у житті дитини», — фіналіст «Танців з зірками» Костянтин Войтенко розповів про розлучення та як волонтерить зараз

ТЕТ покаже молоду пару Роми та Юлі, яка напередодні одруження дізналася про непримиренну ворожнечу своїх батьків. Нареченим належить подолати безліч перепон на шляху до весілля мрії та щасливого подружнього життя — від бажаного миру між батьками до організації святкування, яке сподобається всім членам сімʼї.

Ситком «Ромео і Джульєтта з Черкас» — це 20-серійний весільний екшн, де кожен епізод оповідає події одного дня та є зворотним відліком до урочистого заходу в житті молодих.

У ситкомі знімалися Назар Задніпровський, Поліна Василина, Костянтин Войтенко, Андрій Пономаренко, Віра Кобзар і Маргарита Бахтіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Навчіться бути щасливими під час війни», — снайперка Євгенія Емеральд у ЖВЛ розповіла про захист країни та нове кохання на фронті

Дивіться найромантичніший ситком «Ромео і Джульєтта з Черкас» про справжнє кохання та заряджайтеся позитивом на ТЕТ — з 14 листопада з понеділка по четвер о 20:00.

Новини по темі