Що дивитись на "1+1 Україна": добірка фільмів для перегляду на вихідні

Що подивитись на вихідних: 4 цікавих фільми на 1+1 Україна
freepik.com

Добірка із 4 фільмів, які можна подивитися на "1+1 Україна" найближчими вихідними.

Поділитися:

Заплануйте свої вихідні разом з улюбленим телеканалом "1+1 Україна". Ознайомтеся з нашою добіркою найкращих фільмів, якими ви зможете насолоджуватися цими вихідними. Зануртесь у захопливе дійство чарівного світу кіно та насолодіться справжніми документальними стрічками, що розширюють ваш особистий Всесвіт! Ваші вихідні будуть неповторними разом з нами!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “1+1 Україна” покаже українсько-латвійський серіал “Сталеві нерви”

Субота, 19 серпня

22:50  "Таємниці генія Шевченка", 1 серія

О 22:50 на телеканалі 1+1 Україна покажуть першу серію фільму "Таємниці генія Шевченка". Фільм присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка.  У стрічці, що стала документальною сенсацією, показано усі парадокси життя українського поета. Зокрема у проєкті "Таємниці генія Шевченка" розголошено таємниці народження та кохання Кобзаря і названо його можливих нащадків. За словами авторів фільму, розкриття таємниць Тараса Шевченка перетворилося на справжній детектив. Над ним працював Департамент журналістських розслідувань каналу "1+1″. У фільмі розказують про парадокси і таємниці Шевченка, про його кохання та нащадків. Адже і досі не відомо, чи були у Кобзаря власні діти та чому цар Микола І насправді забороняв йому на засланні не тільки писати вірші, а й малювати.

Таємниці Шевченка 1+1

23:50  "Таємниці великих українців. Король Данило" 

У повторі о 23:50 на 1+1 Україна Акім Галімов і команда "Україна. Повернення історії" зануряться в один із найзагадковіших періодів української історії — епоху Данила Галицького. Життя та смерть короля оповиті таємницями. Науковці досі не можуть знайти золоту корону Данила. З усіх карт зник і королівський замок, який вистояв дві монгольські навали. У документальному циклі глядачі дізнаються більше про відому українську постать, побачать, який вигляд мав його замок, а також стануть свідками його графічної реконструкції.

Неділя, 20 серпня

19:00  "Великий"

Том Генкс у комедії "Великий". Тринадцятирічний хлопчик Джошуа Баскін мріє стати дорослим і, завдяки вуличному ігровому автомату, його бажання збувається. Він перетворюється на тридцятирічного чоловіка і вирушає до Нью-Йорка, де знаходить роботу в компанії іграшок. Його несподіваний і стрімкий кар'єрний ріст, а також роман зі співробітницею, змушують його швидко вирішити, чого насправді бажає у житті. Джошуа розуміє, що дорослість не завжди така весела, як він собі уявляв, і відновлює свою дитячу зовнішність, повертаючи себе до свого реального віку.

21:05  "Чорний лицар"

Мартін Лоуренс  у комедії "Чорний лицар". Забавна комедія з Мартіном Лоуренсом, що є гумористичною інтерпретацією відомої історії Марка Твена "Янкі з Коннектикуту при дворі короля Артура". Головний герой, молодий і балакучий Джамал, працював у парку розваг із середньовічною тематикою. Але нещасливий випадок переносить його у середньовічну Англію, де його помилково вважають посланцем з Нормандії. Джамал стає неволею придворних інтриг, а навіть сплітається у змову проти жорстокого короля. Молодий чоловік несподівано завдається амбіційними планами, включаючи створення мережі швидкого харчування – і це виявляється далеко не найнезвичнішим з них...

Чорний лицар 1+1

Новини по темі