Що подарувати сестрі на день народження: 7 креативних ідей

Подарунок сестрі на день народження: креативні ідеї для презенту
Фото: Unsplash

Як привітати сестру з днем народження: подарунки на будь-який смак.

Поділитися:

Багатьом знайома ситуація, коли хочеться обрати сестрі на день народження владий подарунок, але ідей зовсім немає. Ось кілька варіантів, які стануть чудовим презентом для рідної людини:

1. Косметика 

Якщо ваша сестра любить робити яскравий макіяж, оберіть для неї палетку різнокольорових тіней або ж сяючий блиск для губ, однак якщо вона прихильниця легкого мейкапу — їй підійде туш чи помада базового відтінку. Гарним подарунком може стати набір пензликів для макіяжу.

Обрати можна не лише декоративну косметику, а й доглядову. Наприклад, шампунь та кондиціонер для волосся, гель для тіла, крем або маска для обличчя. 

2. Піжама 

Хорошим подарунком для сестри може стати зручна піжама, особливо з натуральних тканин, зокрема, з бавовни, льону та мусліну. 

Також можна обрати зручний комплект домашнього одягу або халат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Робимо приємно без загрози для гаманця: 5 ідей бюджетних подарунків

3. Парфум

Існує чимало універсальних ароматів, які не залишать байдужою будь-яку дівчину та чудово доповнять образ.

Якщо ж ви знаєте, яким саме нотам надає перевагу ваша сестра, можна обрати й більш нішевий парфум, якіий точно її вразить.

4. Прикраса

Золоті або срібні прикраси — дорогий подарунок, але, якщо вони вписуються у ваш бюджет, сестра неодмінно зрадіє такому презенту.

Існують і дешевші варіанти, наприклад, браслет або сережки з натуральним камінням. До речі, вид каменю можна обрати за знаком зодіаку. Якщо день народження вашої сестри найближчим часом, їй підійдуть прикраси з аметисту, сапфіру й гірського кришталю (Володій, до 18 лютого) та з аквамарина й перламутру (Риби, 19 лютого-20 березня).

5. Сумка

Якщо ваша сестра – модниця, вона неодмінно зрадіє новій сумочці у колекції. В залежності від потреб, можна обрати невеликий клатч або містку сумку-шопер.

Для сестери, яка найбільше цінує практичність, можна обрати зручний наплічник. 

6. Масажер

Більшість професій сьогодні передбачає постійне перебування за комп’ютером сидячи. Якщо це стосується й вашої сестри, незамінним подарунком для неї стане масажер для шиї, спини або й усього тіла.

Окрему увагу можна звернути на масажери для обличчя: роликові, вакуумні чи ультразвукові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що подарувати чоловікові на день народження, коли ідей не залишилося: поради

7. Речі для домашнього затишку

Свічки, пледи, аромадифузори, нічники — універсальний подарунок для сестри, якій подобається створювати затишок у власній оселі. 

Такі речі зігріють її теплом навіть взимку.

Новини по темі