Сьогодні на телеканалі 1+1 покажуть головний конкурс краси «Міс Україна - 2021»

Сьогодні на телеканалі 1+1 покажуть головний конкурс краси «Міс Україна - 2021»

Сьогодні на телеканалі 1+1 о 22:30 покажуть телетрансляцію грандіозного фіналу тридцятого національного конкурсу «Міс Україна -2021».

Поділитися:

Ведучими вечора краси стали співак та учасник зіркової команди шоу «Маскарад» на 1+1 Володимир Дантес, ведучий «Твого дня» та «Маскараду» Тимур Мірошниченко, його колега по денному шоу та суддя «Танців з зірками» Влад Яма та актор Тарас Цимбалюк. 

Міс Україна

Глядачі побачать, як 22-річна Олександра Яремчук, яка представлятиме Україну на міжнародному конкурсі краси Miss World в Пуерто-Ріко, підкорювала суддів. Серед 25 фіналісток обрали і переможницю у номінації «Miss Earth Ukraine 2021» та володарку титулу «Miss International Ukraine 2021». 

Міс Україна

Оцінювало конкурсанток міжнародне журі, до складу якого увійшли французька топ-модель Сінді Бруна, всесвітньо відомий ювелір із США Джейкоб Арабо , культовий стріт-арт художник Алек Монополі, аукціоніст Сімон де Пюрі, шведський мандрівник Юхан Нільсон, фешн та селебріті фотограф Соня Плакидюк, співачка Тіна Кароль, провідний український дизайнер Андре Тан, шеф-редактор Marie Claire Ірина Татаренко, голова комітету конкурсу «Міс Україна» Вероніка Щіпцова.

На глядачів чекають виступи улюблених артистів: MONATIK, DOROFEEVA, Тіни Кароль, Артема Пивоварова, гурту The Hardkiss, WELLBOY, гурту GO-A та KADNAY.

Міс Україна

Дивіться фінал тридцятого національного конкурсу «Міс Україна - 2021» сьогодні о 22:30 на телеканалі 1+1.