Учасники «Танців з зірками» станцюють під головні хіти гурту «Океан Ельзи»

Танці з зірками
Учасники «Танців з зірками» станцюють під головні хіти гурту «Океан Ельзи»

Вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться новий прямий ефір головного танцювального шоу країни «Танці з зірками».

Поділитися:

У дев’ятому епізоді на глядачів чекає спеціальна подія на паркеті, яку неможливо пропустити — пари танцюватимуть під улюблені хіти гурту «Океан Ельзи». Вечір буде присвячений 27-річчю діяльності легендарного гурту. Учасники виступатимуть під пісні, які у них ассоціюються із певною подією у житті та супруводжували у різних ситуаціях.

Океан Ельзи

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мама – мій найкращий друг», – Дмитро Дікусар ексклюзивно для «ЖВЛ» розповів про стосунки з мамою та про те, чого шукає у своїй майбутній обраниці

Пар на шоу залишилося всього п’ять, а одже боротьба за місця у фіналі стає ще запеклішою. Перед виступом зірки відверто розкажуть про свої найбільші страхи та побоювання на шляху до перемоги в проекті. У неділю стане відомо, чи станцюють Дмитро Каднай та Аліна Лі, які минулого тижня отримали імунітет на шоу, адже пропустили виступ через хворобу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖАліна Лі розповіла про сімейне життя та як проходила кастинг на шоу "Танці з зірками"

Цієї неділі вестиме балкон ведучий шоу «Маскарад» та «Твій день» на телеканалі 1+1 Тимур Мірошніченко. А от оцінюватиме виступи учасників постійна трійка суддів: Макс Чмерковський, Катерина Кухар та Влад Яма.

Танці з зірками

А від цього тижня глядачі зможуть самостійно обирати зірку, яка вийде на головний танцювальний паркет країни у наступному сезоні «Танців з зірками». У неділю станцюють танець холостяк Михайло Заливако та його обраниця Анна Богдан. Слідкуйте за офіційними сторінками шоу у соціальних мережах та голосуйте, кого мрієте побачити у проекті наступного року.

Онофрійчук

Тривають продажі квитків на прямі ефіри п'ятого сезону «Танців із зірками». Кожен бажаючий може стати свідком грандіозної події і потрапити на головний танцювальний паркет країни, щоб розділити з улюбленими зірками емоції від участі в шоу. Квитки можна придбати на прямі ефіри та генеральні прогони. Крім того, можна відучити себе суддею проєкту та подивитись генеральний прогон ефіру із зіркового крісла. Із умовами придбання квитків можна ознайомитись за посиланням.

Проголосувати за пари можно за допомогою смс, телефонних дзвінків та за допомогою додатку. Загалом з одного номеру можно відправити 50 смс та здійснити 50 дзвінків за улюблену пару. Також можна надіслати 7 суперголосів у додатку 1+1 video та КИЇВСТАР ТБ. 1 суперголос дорівнює 7 звичайним смс. 

У межах масштабної інформаційної кампанії 1+1 media "Вакцинуйся. Разом ми сильніші" з популяризації вакцинації проти COVID-19 на проекті «Танці з зірками» з’явиться пункт вакцинації. Так, 29 жовтня з 19:00 до 20:00 біля 12 павільйону ВДНГ працюватиме медична бригада. Ті, хто покаже квиток на генеральний прогін чи прямий ефір «Танців з зірками», матимуть змогу вакцинуватися вакциною на вибір:

• Comirnaty (Pfizer)
• Covishield / Vaxzevria (AstraZeneca)
• Covishield

Нагадуємо, що записатись на вакцинацію вже сьогодні ви можете у свого сімейного лікаря або за телефоном контакт-центру МОЗ 0 800 60 2019. Більше про вакцинацію ви можете дізнатіся на сайті vaccination.covid19.gov.ua

Дивіться “Танці з зірками” щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1. 

Новини по темі