Сьогодні телеканал «1+1» покаже новий серіал із акторкою серіалу «Школа»

Телеканал «1+1» покаже новий серіал із акторкою серіалу «Школа»
1plus1.ua

Ірина Кудашова розповідла, як популярність серіалу Школа наздоганяла її навіть на знімальному майданчику «Родинних зв’язків»

Поділитися:

2 листопада о 20:15 на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра чотирьохсерійної мелодрами «Родинні зв’язки» за сценарієм української журналістки та письменниці Ірен Роздобудько. За сюжетом стрічки головна героїня, успішна бізнес-вумен Марія, зустрічається із дівчиною, яка стверджує, що є її дочкою. Ця зустріч кардинально змінює життя усіх героїв, вони докорінно переоцінюють своє ставлення до сімейних цінностей, родини та власного життя.

Одну із ролей у серіалі виконала зірка серіалу Школа Ірина Кудашова, яка втілила на екрані вихованку дитячого будинку Світлану. Її героїня переживає складний етап у житті, адже маленьку дівчинку намагаються вплутати у темні справи дорослі люди. Юна акторка поділилася своїми емоціями від зйомок у новій картині та розповіла про свою роль:

«Коли мене покликали на проби в проект «Родинні зв'язки», я знаходилась на навчанні в університеті і не могла приїхати особисто, тому записала самопроби: відео, у якому коротко розповідаю про себе і читаю монолог. Я була щаслива, коли мене затвердили на проект, адже на знімальному майданчику зустрілась із багатьма талантами, зокрема із Сергієм Фроловим, одним з моїх улюблених акторів. До того ж, виконати таку складну роль як моя – це справжня нагорода для будь-якого актора. Моя героїня Світлана - дівчинка із дитячого будинку. Головна героїня рятує її від складної життєвої ситуації, в яку також ледь не потрапила колись, адже і сама виросла у дитячому будинку», - зазначила Ірина.

Також акторка розповіла про те, як популярність серіалу «Школа» наздоганяла її навіть на знімальному майданчику «Родинних зв’язків»:

«Пам'ятаю, коли ми працювали біля дитбудинку, то деякі дітки, які були акторами масових сцен, впізнавали мене і підходили, щоб сфотографуватися, багато хто впізнав і говорили, що дуже люблять серіал Школа. Найпопулярнішим питанням було, коли ж почнеться новий сезон! В цілому, я шалено щаслива, що змогла взяти участь в такому проекті, як «Родинні зв’язки» з чудовим режисером Володимиром-Харченко Куликовським і крутими акторами. Це величезний досвід для мене, який я дуже ціную», - поділилась акторка.

Нагадаємо, над виробництвом стрічки працювала кінокомпанія «Star Media». Продюсерами серіалу стали Дарина Жукова, Галина Храпко, Влад Ряшин. Автор сценарію -  Ірен Роздобудько, режисер - Володимир Харченко-Куликовський, оператор - Євген Адаменко.

Ролі у стрічці виконали Ольга Арнтгольц, Сергій Фролов, Аліса Лукшина, Ольга Когут, Даниїл Мирешкін, зірка «Слуги народу» Ольга Кіяшко, Григорій Сирота та інші.

Дивіться прем’єру чотирьохсерійної мелодрами «Родинні зв’язки» сьогодні,  2 листопада о 20:15 на телеканалі «1+1».

ЧИАТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, коли покажуть продовження серіалу «Школа»

Новини по темі