«Наша мета – наробити шуму»: соліст Latexfauna розповів, навіщо створив акаунт на OnlyFans і як знімався відвертий кліп MASANDRA

Соліст Latexfauna розповів, навіщо створив акаунт на OnlyFans і як знімався відвертий кліп MASANDRA

Соліст гурту Latexfauna Дмитро Зезюлін розповів про акаунт в OnlyFans і про зйомки гучного кліпу на пісню MASANDRA, який називають найвідвертішим в історії українського шоу-бізнесу.

Поділитися:

В інтерв'ю УНІАН Зезюлін повідомив, що завдяки акаунту в OnlyFans їм вдалося зібрати кошти для ЗСУ.

«Коли ми заводили OnlyFans, ми одразу сказали, що всі зароблені там кошти ми переводитимемо на потреби Збройних сил України. Завели акаунт задля того, аби зібрати гроші на дрони, що ми власне і зробили. Останнім часом ми трохи «забили» на нього, але обіцяємо, що зовсім скоро повернемося до нашого акаунту. Але гроші туди досі капають», - поділився він.

Музикант назвав найбільшу суму, яку Latexfauna вдалося зібрати для українських захисників і захисниць.

«Найбільшу суму ми зібрали під час американського туру - 2 мільйони. Не багато, не мало, але це найбільша сума, яку нам доводилося тримати в руках. Насправді ми не тримали ці гроші в руках, а просто привезли в Україну», - каже він.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від L A T E X F A U N A (@latexfauna)

Зезюлін також поділився історією створення відвертого кліпу MASANDRA.

«Це і була наша мета - наробити галасу. Знімати кліп було не важко, адже це робота. Це як кіно, коли тобі не завжди потрібно робити саме те, що люди потім побачать на екрані. До речі, на нашому OnlyFans ви можете побачити бекстейдж всього за 10 доларів на місяць. Щодо ідеї, то її мені запропонував наш режисер Інді Хайят. Він мені подзвонив і сказав, що в нього є класна ідея для кліпу, і на неї можу погодитися тільки я, бо ніхто інший на це не піде», - згадує музикант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімався у кліпі Latexfauna і входив до списку найсексуальніших акторів: 4 цікаві факти про зірку фільму Я, Побєда і Берлін Івана Бліндара, які ви могли не знати

Новини по темі