Знімався у кліпі Latexfauna і входив до списку найсексуальніших акторів: 4 цікаві факти про зірку фільму Я, Побєда і Берлін Івана Бліндара, які ви могли не знати

Я, Побєда і Берлін
Я, Побєда і Берлін: маловідомі факти про зірку фільму Івана Бліндара – про особисте життя і не тільки
ivanblindar/Instagram

Я, Побєда і Берлін: цікаві факти про зірку фільму Івана Бліндара – про особисте життя, технічну професію і не тільки

Поділитися:

У День Незалежності, 24 серпня о 20:00, на 1+1 Україна відбудеться телепрем'єра фільму по повісті Кузьми Скрябіна Я, Побєда і Берлін.

За сюжетом фільму, за три дні до запланованого концерту музикант-початківець Кузьма вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій Перемозі. Кузьма обіцяє своїй дівчині Барбарі повернутися додому з новою машиною, а хлопцям з групи - встигнути на виступ. Однак, все йде не за планом.

Український актор театру та кіно Іван Бліндар блискуче втілив на екрані роль легендарного Кузьми Скрябіна та отримав безліч позитивних відгуків, у тому числі від дружини музиканта Світлани.

Напередодні телепрем'єри Я, Побєда і Берлін на телеканалі 1+1 Україна називаємо кілька цікавих фактів про зірку фільму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потужний заряд позитиву, легка сентиментальність та кавери на улюблені пісні: 5 причин подивитися фільм Я, Побєда і Берлін за повістю Кузьми Скрябіна

Перебуває у стосунках із колегою по фільму

Иван Блиндар
ivanblindar/Instagram

Бліндар і його колега по фільму Я, Побєда і Берлін Марія Стопник познайомилися на Одеському кінофестивалі та через рік знову зустрілися, після чого між ними розпочалися романтичні стосунки. Відомо, що на проби у фільмі Я, Побєда і Берлін вони прийшли вже як пара.

За сценарієм Іван та Марія грали молодих закоханих – Кузьму та Барбару, і участь у зйомках, за словами акторів, стала для них знаковою не лише у професійному, а й у особистому житті. Як раніше зізнавалась Марія, на той момент вони мали деякі розбіжності та непорозуміння, але спільна робота дала новий поштовх у розвитку відносин.

Подробиці свого особистого життя актори не розголошують, проте іноді діляться спільними знімками на своїх сторінках у соцмережах. А як розвивалася історія героїв Кузьми та Барбари, дивіться у стрічці Я, Побєда і Берлін 24 серпня о 20:00, на телеканалі 1+1 Україна.

Здобув технічну професію, але обрав театр

Иван Блиндар
ivanblindar/Instagram

Іван Бліндар розпочав свою кінокар'єру у 2016 році та знявся у короткометражному фільмі Кров'янка. В одному з інтерв'ю він розповідав, що після 9 класу школи пішов у технічне училище та навчався на регулювальника радіоапаратури, електромонтера станційного обладнання та телефонного зв'язку. В училищі Бліндар почав відвідувати театральний гурток, і як тільки закінчив другий курс, забрав документи і пішов вступати туди, куди хотів — на факультет театральної справи до Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Втім, як зізнається актор, технічне училище також дало свої плоди:

«Ну... Можу підпаяти плати, з електронікою дружу», - говорив він в одному зі своїх інтерв'ю.

Увійшов до рейтингу найсексуальніших українських акторів

Иван Блиндар
ivanblindar/Instagram

Цікаво, що після прем'єри фільму Я, Побєда і Берлін Іван став однією з головних зірок українського кіно і навіть увійшов до рейтингу найсексуальніших українських акторів. Зокрема, Івана назвали одним із «молодих талановитих акторів, що зачаровують своєю харизмою» та включили його до рейтингу топ-10 найсексуальніших українських акторів за версією Дивогляд.

Знявся у дебютному кліпі Latexfauna

Іван знімався в дебютному кліпі популярного українського інді-поп гурту Latexfauna. В одному з інтерв'ю він розповідав, що приїхав на зйомки і не знав, у чиєму кліпі має зніматися, але в результаті став шанувальником гурту.

Відеороботу було знято під керівництвом режисера Володимира Журавкіна, який і запросив актора на зйомки. Перший кліп групи, в якому Іван виконав головну роль, розповідає історію про юнака, який живе у Києві та має величезну мрію, яка його не залишає.

Не пропустіть телепрем'єру фільму Я, Побєда і Берлін на телеканалі 1+1 Україна 24 серпня о 20:00!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що 1+1 Україна покаже до Дня Незалежності: телепрем'єра стрічки Я, Побєда і Берлін, масштабне розслідування Акіма Галімова та концерт із найкращими українськими зірками

Новини по темі